Barış Yarkadaş'tan Elfin Tataroğlu'na çirkin tavır

KRT TV'de ekrana gelen Şimdiki Zaman programında tansiyon yükseldi.

Barış Yarkadaş'tan Elfin Tataroğlu'na çirkin tavır

"Şimdiki Zaman" programı Halk TV'de başladığı yayın hayatına KRT TV'de başarıyla devam ederken geçtiğimiz haftaki yayına Barış Yarkadaş'ın haddini aşan çirkin tavrı gölge düşürdü.

 

Gürkan Hacır'ın büyük başarıyla sürdürdüğü "Şimdiki Zaman" programında Barış Yarkadaş'ın aynı yayında kader birliği yaptığı Elfin Tataroğlu'na söz hakkı vermemesi ve sürekli olarak sözünü kesmesi izleyicilerin de dikkatinden kaçmamış olacak ki bir izleyici Gürkan Hacır'a bunu mesaj olarak gönderdi.

Gürkan Hacır bunu yayında okuyunca; izleyicinin haklı eleştirisine tahammül edemeyen Barış Yarkadaş, Elfin Tataroğlu'na yüklenerek agresif tavırlar sergiledi.

Yarkadaş'ın mesleğinde son derece başarılı olan; benzersiz bilgisi, zarafetiyle hayranlık uyandıran bir hanımefendiye Gürkan Hacır moderatörlüğündeki kaliteli bir yayında bunu yapması son derece ayıp karşılandı.

Elfin Tataroğlu bu çirkin tavrın ardından programdaki görevinden ayrıldı.

SacitAslan.com olarak Barış Yarkadaş'a Elfin Tataroğlu gibi bir hanımefendiye atarlı giderli bu tavrı sergileyeceğine dünkü Süleyman Soylu-Habertürk özel yayına katılan bir diğer program arkadaşı İsmail Saymaz'a sessiz tavrının nedenini sormasının daha uygun olacağını hatırlatmak isteriz.