Başarılı klip yönetmeni Türkiye'yi temsil edecek

İmzasını attığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren ünlü klip yönetmeni Behzat Uygur, beşincisi düzenlenen “Munich Music Video Awards”un 2021 yılı en iyi kurgu dalında adaylar arasında.

Başarılı klip yönetmeni Türkiye'yi temsil edecek

Geçtiğimiz aylarda kısa sürede, Lider Şahin'in yeni şarkısı ''Bir Tek Sen'' teklisine klip çeken Behzat Uygur, hem yönetmenliğini hem de kurgu yönetmenliğini üstlenerek başarılı bir çalışmaya imza atmıştı.

Dünya starlarının yarıştığı, ''Munich Music Video Awards''ın 2021 yılında gerçekleşecek prestijli ödül töreninde boy gösterecek olan Uygur, heyecanını sosyal medya hesabında şu sözlerle duyurdu: ''Hayalini kurduğunuz şeye adım adım yaklaşmak zamanı yavaşlatıyor diyebilirim. Munich Music Video Awards 5 senedir düzenleniyor. Yıllardır heyecanla takip etmeme rağmen bu seneki heyecanım çok daha başka. Lider Şahin ile gerçekleştirdiğimiz 'Bir Tek Sen' şarkısının klibi ile 'En İyi Kurgu' dalında juri oyu ile adaylar arasına girmeye hak kazandı. Önümüzdeki aya kadar zaman benim için yavaşlıyor olacak. Ülkemi kendi projem ile temsil etmekten onur ve gurur duyuyorum. Emeği geçen ve destekleyen herkese sonsuz teşekkürler.''

9 Kasım Salı günü gerçekleşecek olan ''Munich Music Video Awards'' ödül töreninde başarılı yönetmen Behzat Uygur, Türkiye’yi temsil ederek bir ilke imza atacak. 

Başarılı klip yönetmeni Türkiye'yi temsil edecek