Başkan Diniz'den sürpriz ziyaret!...

"Bu ligde takımlar arasında fark yok. Önce kendinize inanın ve yüreğinizi ortaya koyun. Takımda lider yok ama herkes kendisinin lideri. Bunu ortaya çıkarın bakın başaracaksınız"

Başkan Diniz'den sürpriz ziyaret!...

PTT 1. Lig'de 3 maçlık Tavşanlı Linyit, Fethiye (D), Denizlispor maçı öncesi Çeşme'de kamp yaparak moral depolayan Karşıyaka'da dün Başkan Fatih Diniz, Asbaşkan Nazım Torbaoğlu ve Futbol Şubesi'nden ayrılan Gökhan Şensan futbolcuları ziyaret etti. Kafileyle akşam Altınyunus Otel'de kalan Diniz, futbolcularla toplantı yapıp moral verdi. Karşıyaka'nın ligin en iyi takımı olduğunu dile getiren Diniz, şunları söyledi: "Önce kendinize inanacaksınız ve böyle yola çıkacaksınız. Ligdeki takımlar arasında fark yok. Yüreğini sahaya koyan takım bir adım öne çıkar. Takımda lider yok. Herkes kendinin lideridir ve sizden içinizdeki lideri dışarı çıkartmanızı istiyorum. Bu 3 maçlık periyodu kayıpsız geçip galibiyetleri Gökhan Şensan'a hediye etmenizi istiyorum. Bu durum onun da moralini yerine getirecektir."

Karşıyaka, Stadı'na bir de salon istiyor

Estonya-Türkiye maçını izlemek için Milli Takım kafilesiyle birlikte geçen hafta Tallinn'e giden Başkan Fatih Diniz, burada Spor Bakanı Suat Kılıç'la bir araya geldi. Diniz, yeni yapılacak Karşıyaka Stadı'nın projesine tribün altı için altyapıların kullanacağı basketbol ve voleybol salonu istedi. Stat yapımı için halen kullanılmakta olan voleybol salonunun yıkılacağını belirten Diniz, "Kulübümüzün amatör branş sayısı çok fazla. Yeni stadın altına 2 antrenman salonu yapılırsa binlerce çocuğumuz burada eğitim alır. Proje içinde bu salonlarda yer bulursa çok faydalı olacak. Bunu bakanımızdan rica ettik" dedi.

GÖKHAN ÖZYURTLU / YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ






Konular Spor Haberleri