Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu çiftinin 'çocuk' planına Corona engeli

Begüm Kütük, karikatürist eşi Erdil Yaşaroğlu ile birlikte koronavirüs nedeniyle çocuk sahibi olma fikrini ertelediklerini açıkladı.

Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu çiftinin 'çocuk' planına Corona engeli

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre oyuncu Begüm Kütük, önceki gün 2010 yılında evlendiği karikatürist eşi Erdil Yaşaroğlu ile birlikte Ajda Pekkan konserini dinlemeye gelen ünlü isimler arasındaydı. Basın mensuplarıyla sohbet eden Kütük, ilkokul eğitimi aldığı yıllarda Süperstar'ın taklidi yaptığını itiraf etti. 

"BENİM İDOLÜM AJDA PEKKAN"

Çocukluk anısını anlatan Begüm Kütük, "Benim idolüm Ajda Pekkan. Çok severim, ilkokul müsameresinde Ajda olmuşluğum var. Hatta videolarım bile var. Sonra tiyatro oyunlarımda 'Uykusuz Her Gece' şarkısını söylüyordum. Benim için yeri özel, kıymetli... En büyük starlardan biri." ifadelerini kullandı.

 "ÇOCUK" PLANINA KORONA ENGELİ

41 yaşındaki ünlü oyuncu, ayrıca eşiyle birlikte koronavirüs nedeniyle çocuk sahibi olma fikrini ertelediklerini ifade etti. Kütük, "İki aşımı da oldum ve psikolojik olarak rahatladım. Biraz daha vakit var, pandemi hepimizi ürkütüyor." şeklinde konuştu.