Benan Mahmutyazıcıoğlu'ndan Ece Erken hakkında tedbir kararı!

Benan Mahmutyazıcıoğlu: "Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım..."

Benan Mahmutyazıcıoğlu'ndan Ece Erken hakkında tedbir kararı!

Sunucu Ece Erken, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan aşk haberlerinden sonra Beşiktaş Jimnastik Kulübü eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte olduğunu itiraf etmişti.

Erken'in "Evliliği bitmek üzere olan biriyle beraberim. 9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar" açıklamasından sonra Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'ndan 27 Ekim tarihinden bir #tbt paylaşımı gelmişti.

GÖRÜNTÜDEKİ KİŞİ ECE ERKEN Mİ?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu bugün de Ece Erken'e tedbir kararı aldırdığını sosyal medya hesabından duyurarak "Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım... Unutmayın ki bir gün herkes yaşayacak, kimisi aldığı duaları kimisi de aldığı ahları... Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir." ifadelerinde bulundu.

Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun paylaştığı görüntüdeki kişinin Ece Erken olup olmadığı merak konusu oldu.

Ece Erken görüntüler hakkında UçanKuş TV'ye şu açıklamayı yaptı: “Bunlar çok eski görüntüler. Hatta o aracın sahibiyle o görüntüleri daha sonra birlikte izleyip güldük.”

Benan Mahmutyazıcıoğlu'ndan Ece Erken hakkında tedbir kararı!

Benan Mahmutyazıcıoğlu'ndan Ece Erken hakkında tedbir kararı! - Resim : 2

Benan Mahmutyazıcıoğlu'ndan Ece Erken hakkında tedbir kararı! - Resim : 3

 

Konular Ece Erken