“Benim Babam Bir Kahraman” filminin okuma provaları yapıldı

Ünlü isimleri buluşturan “Benim Babam Bir Kahraman” filminin okuma provaları yapıldı.

“Benim Babam Bir Kahraman” filminin okuma provaları yapıldı

Ufuk Bayraktar, Mahir İpek, Selim Erdoğan, İdris Nebi Taşkan ve Aslıhan Kapanşahin aynı filmde buluştu. Orçun Benli’nin yönettiği, senaryosunu Orçun Benli ve Şükrü Üçpınar’ın birlikte yazdığı “Benim Babam Bir Kahraman” filminin okuma provaları Ataşehir Golf Kulübü’nde yapıldı.

Çocuk oyuncu Mehmet Emin Güney’in de başrolleri arasında yer aldığı filmin yapımcısı Cocoon Media – Leman Kurtcan… Eşinin zamansız ölümünün ardından oğlu Can (Mehmet Emin Güney) ile kendine küçük, zorlu ama eğlenceli bir dünya kuran Altan (Ufuk Bayraktar) en trajik anlarda bile etrafındakileri güldürebilen bir babadır.

Belediyede çöpçüyü oynuyor

Belediyede çöpçü olarak çalışan Altan, İstanbul’un zengin semtlerinin yakın bir gecekondu mahallesinde oğlu Can ile mesai arkadaşlarına komşu yaşamaktadır. Can’ın bütün dünyası çizgi romanlardır. Küçük çocuğun tek eğlencesinin, aldıkları korkunç haberden sonra, onları bol bir aksiyonlu maceraya sürükleyeceğinden hiçbirinin haberi yoktur. 

“Süper Kahraman nedir? Nasıl yaratılır?” sorusuna cevap arayan film izleyicisine baba olmanın asıl sorumluluklarını kocaman bir gülümseme eşliğinde tekrar hatırlatacak.