Bergüzar Korel'in ablasından Halit Ergenç hakkında olay sözler!

Bergüzar Korel'in ablasından, oyuncu Halit Ergenç hakkında olay iddia... "Halit bana defalarca bağırıp psikolojik şiddet uyguladı..."

Bergüzar Korel'in ablasından Halit Ergenç hakkında olay sözler!

Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık, Hülya Darcan ve merhum Tanju Korel'in büyük kızlarının; Halit Ergenç hakkındaki sözlerini köşesine taşıdı:

'HALİT ABİM GİBİYDİ'

"Annem ve Bergüzar'ın yanı sıra Halit de bana uzun süre psikolojik şiddet uyguladı. Halit benden büyüktür. Ben onu hep abim gibi görüp, sevdim. Ama o da annem ve kardeşimden etkilenerek bana birçok defa insanların yanında bağırdı, çocuk gibi azarladı. En son yeğenim Ali ile Amerika'ya beni ziyarete geldiğinde arabadayken öyle bir bağırdı ki Ali bile korktu. Hiç unutamam, Ali'nin doğduğu gün hastaneye gittiğimde şimdi hatırlayamadığım bir sebepten dolayı insanların içinde beni çok kötü azarlamıştı. Sonrasında benden özür diledi ama o gün onurum çok kırılmıştı. Özür diledikten sonra yine aynı şeyi yaptı. Ailece gittiğimiz arkadaşımın İngiltere'deki evinde de sudan bir sebepten dolayı herkesin içinde yine bana bağırmıştı. Kardeşimin ve annemin bana duyduğu öfkeyi onun gözlerinde de görmüştüm. Tuba Hanım, hiç kimse göründüğü gibi değil. Halit dışarıdan son derece beyefendi, kibar görünen bir adam. Ama ne yazık ki o da insanlara göstermek istediği yüzünü gösteriyor."

YAZININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...

Konular Halit Ergenç