Beşiktaş dört koldan forvet arıyor

Beşiktaş, hâlâ Mario Gomez’den haber bekliyor. O olmazsa Eto’o için girişimler sürüyor. Başkan Fikret Orman ise Balotelli ve Remy için kulüpleriyle görüşme halinde...

Beşiktaş dört koldan forvet arıyor
AMKSpor'da yer alan habere göre Beşiktaş yönetimi, transfer döneminde kadrosuna istediği takviyeleri henüz yapamadı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in “Lig ve Şampiyonlar Ligi’ne hazır değiliz” açıklaması sonrası siyah- beyazlılar, özellikle forvet ve stoper transferine ağırlık verdi. Hummalı bir çalışma içerisine giren Kartal yönetimi, öncelikle forvet sorununu gidermenin yollarını arıyor.

Beşiktaş’tan ayrılıktan sonra bir görüşme yapmayan Mario Gomez’in yeniden takıma kazandırılması için görüşmeler, el altından sürdürülüyor. Alman golcünün de takımdaki arkadaşlarını arayarak, gelişmeler hakkında bilgi aldığı ve geri dönme şansının yüzde 50’yi geçtiği belirtildi.

HER AN AÇIKLANABİLİR

Siyah-beyazlıların forvet listesinin 2. sırasında yer alan isim ise Antalyaspor’a rest çekerek ülkesine dönen Samuen Eto’o… Kamerunlu futbolcu için Akdeniz ekibinin yönetimiyle gizli bir görüşme gerçekleştiren Beşiktaşlı idareciler, Mario Gomez’den kesin yanıt alamazsa, Eto’o’yu renklerine katmak istiyor. Bu oyuncunun durumunun ise birkaç gün içerisinde netleşebileceği öğrenildi. Bu arada ilk etapta Güneş’in ‘veto ettiği’ Mario Balotelli ve Chelsea’nin golcüsü Loic Remy için de Başkan Fikret Orman’ın halen görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi. Orman, özellikle Remy transferi için şartları sonuna kadar zorluyor.

ETO’O TEKLİF BEKLİYOR

Antalyaspor ile ‘gemileri yakan’ Samuel Eto’o, takımın kampına katılmazken, ülkesinde kendisine gelecek transfer tekliflerini bekliyor. Oyuncunun özellikle Beşiktaş’a gelmeye çok sıcak baktığı ve iki kulübün bir an önce anlaşmasını istediği öğrenildi. Bu arada Beşiktaş ve Antalya başkanlarının bugün bir kez daha toplantı yapabileceği belirtildi.
Konular Spor Haberleri