Beşiktaşlı Gökhan'dan ilk fotoğraf

Siyah-beyazlılar, Gökhan’ın F.Bahçe’den ayrılığındaki sorunlara atıfta bulunup, kendilerini “Sporcularını evlat bilen, hak ettiği saygıyı gösteren, huzur dolu bir aile ortamı sunan kulüp” olarak niteledi.

Beşiktaşlı Gökhan'dan ilk fotoğraf
Sabah'tan Fatih Doğan'ın haberine göre Beşiktaş'ın, 31 yaşındaki Gökhan Gönül'ün 4 yıllık imzasını duyuran açıklamasında önemli satırbaşları vardı. Siyah-beyazlı kulüp, 'Türk futbolunun en iyi sağ beki' unvanını sonuna kadar hak eden Gökhan Gönül, artık bir Kartal... Maddi beklentilerin ötesinde, sporcularını 'evlat' bilen, hak ettikleri saygıyı gösteren, birlikte sevgi ve huzur dolu bir aile ortamı sunan büyük Beşiktaş camiası olarak Gökhan Gönül'ün de ailemizin bir parçası olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz" dedi. Beşiktaş şöyle devam etti: "Sevgili Gökhan; imzaların kağıtlara değil kalplere atıldığı, sahaya yetenekten önce karakterle çıkıldığı bu büyük camiada kariyerine başarılı bir şekilde devam ederek, Türk futboluna hem Beşiktaş hem de Milli Takım formalarıyla uzun yıllar daha hizmet edecek."

FENERBAHÇE'DEN AZ KAZANACAK


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 5 Haziran'daki Mali Genel Kurul'da, Gökhan'a teklif ettikleri ücreti şöyle açıklamıştı: "İstediği ücret 2 milyon 750 bin Euro garanti para, artı menajerine 500 bin Euro istedi. Yani 3 milyon 550 bin Euro'ya yakın bir para. Bu ücreti Fenerbahçe artık veremez... Önerimiz 2 milyon Euro artı diğer şartlarına 'evet'ti."

F.Bahçe'nin yıllık 2 milyon Euro verdiği Gökhan Gönül, Beşiktaş'tan 1 milyon 750 bin Euro alacak.
Konular Spor Haberleri