Beşiktaş'ta 'forvet' farkı!..

Beşiktaş'ta Gomez ve Cenk golleriyle 97 dakikada bir skoru değiştirirken bu alanda Avrupa'da 5. sıraya yerleşti. Fenerbahçe'nin ikilisi Van Persie ve Fernandao ise siyah-beyazlıların 29 dakika gerisinde kaldı.

Beşiktaş'ta 'forvet' farkı!..
Avrupa'da 5. sırada...

Sabah'tan Taner Karaman'ın haberine göre
bir maç eksiğiyle liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş'ın, pazartesi günü Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynayacağı kritik karşılaşma öncesi en büyük kozu forveti olacak. Mario Gomez, ligde siyah-beyazlı formayla 1648 dakika sahada kalırken, 16 kez fileleri havalandırdı. Cenk Tosun ise sadece 485 dakika oynamasına rağmen 6 gol atmayı başardı. Beşiktaş adına her 97 dakikada bir skoru değiştiren Gomez ve Tosun, Avrupa'nın en büyük 20 liginde yer alan 318 takımın forvetleri arasında en iyi 5. ikili oldu. Fenerbahçe'nin forvet ikilisi Van Persie (9 gol), Fernandao ise (10 gol) Gomez ve Tosun'un 29 dakika gerisinde kaldı.

JONES&MİTROGLU BİRİNCİ

İlk sıraya Benfica'da oynayan Jones ve Mitroglu ikilisi (87 dakika) kurulurken ikinci sırada Bayren Münihli Lewandowski ve Müller (88 dakika) yer aldı. 3. sırada ise Ronaldo- Benzema var.

Beşiktaş'ta 'forvet' farkı!..
Konular Spor Haberleri