Bircan Bali sürpriz nikahının bilinmeyenlerini anlattı

Bircan Bali ve Avukat Ömer Gezen dün sürpriz bir şekilde hayatlarını birleştirmişti. Bali bugünkü canlı yayında sürpriz nikahın detaylarını anlattı.

Bircan Bali sürpriz nikahının bilinmeyenlerini anlattı

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının ünlü yorumcusu Bircan Bali dün sürpriz bir şekilde hayatını Avukat Ömer Gezen ile birleştirdi.

"Ben Ömer'i tertemiz bir sevgiyle seviyorum. Uzak olduğumuz mesafelerde bizi ayırmaya çok çalıştılar. O Antalya'da yaşıyordu. Birlikte olmamız için evlenmemiz şarttı. Yazın yüzük taktık sonra bir ayrılık yaşadık. O esnada Ömer tüm ortak tanıdıklarımız hatta kardeşim dahil herkesle bana barışma mesajları gönderdi. 'Evlilik tarihi alsın, öyle gelsin' dedim. Evlilik tarihi alıp geldi ve dün evlendik. Bundan sonra hayatım Bircan Bali Gezen olarak devam edecek."

Bircan Bali sürpriz nikahının bilinmeyenlerini anlattı

Ani evliliğin ardından Bali'nin bebek beklediği iddiaları sosyal medyada yayılmıştı. Bali, "Bebek beklemiyorum. Ömer çocukları çok seviyor. Ben de istiyorum. Vakti gelince elbette olacak" dedi.

"2 GÜN ÖNCE ÖĞRENDİM"

Bircan Bali'nin program partneri ünlü sunucu Ece Erken ise "Ben de 2 gün önce öğrendim. Bana 2 gün önce geldi evleneceğini benim de şahidi olacağımı söyledi." ifadelerinde bulunarak Bircan Bali ve Ömer Gezen çiftine mutluluklar diledi.

Bircan Bali sürpriz nikahının bilinmeyenlerini anlattı - Resim : 2

Konular Bircan Bali