Bodrum'da Belediye Özel Kalem Müdürü tacizden gözaltında!

Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serkan Aloğlu’nun bir kadını taciz ettiği gerekçesiyle gözaltına alındığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Bodrum Belediyesi'nden açıklama geldi.

Bodrum'da Belediye Özel Kalem Müdürü tacizden gözaltında!

MedyaRadar'ın haberine göre Gazeteci Talat Atilla, Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serkan Aloğlu'nun bir kadını taciz ettiği gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alındığını duyurdu.

Bodrum'da Belediye Özel Kalem Müdürü tacizden gözaltında!

Serkan Aloğlu

"SAVCILIĞA İNTİKAL ETTİ, KONUŞAMAM"

 

Atilla, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda mağdurun avukatıyla görüştüğünü ve Arzu Ayyıldız isimli avukatın "Savcılığa intikal etti, konuşamam" dediğini aktardı.

Talat Atilla'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serkan Aloğlu biraz önce bir bayana yaptığı taciz nedeniyle gözaltına alındı. Mağdur bayanın avukatı Arzu Ayyıldız'a olayı sordum. 'Savcılığa intikal etti, konuşamam' dedi."

Bodrum'da Belediye Özel Kalem Müdürü tacizden gözaltında! - Resim : 2

BODRUM BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Bodrum Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, belediyede görev yapan iki personelin adının karıştığı, mesai saatleri dışında özel bir işletmede yaşanan ve kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, "İdari ve adli süreç tamamlanana kadar Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü görevden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Özel Kalem Müdürü'nün daha önce başkanlık biriminde görevli M.A. isimli kadın ile dün gece bir işletmede yaşadıkları tartışmanın kavgaya dönüştüğü ve bu nedenle ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.