Bornozlu Cenk Eren sahnede

"Bir Cumartesi akşamı yerinizi ayırtın, Cenk Eren'in My Pavyon'unda sabaha kadar doyasıya eğlenin.."

Bornozlu Cenk Eren sahnede

Cenk Eren'in sahnesine, ismine, yorumculuğuna, eğlence farkındalığına bir işadamı yatırım yapsa, Cenk Eren'i allayıp pullayıp, çok daha profesyonel bir çalışma ile makyajlayıp satsa muhteşem bir şov çıkar ortaya. Ben, Cenk Eren'in değerinin verilmediğine, harcandığına, sahnesinin çok daha iyi yerlerde olması gerektiğine inanıyorum.

Evet, çıktığı tüm kulüpler ağzına kadar dolu ama benim demek istediğim o değil. Çok daha iyi, çok daha büyük ortamlarda, çok daha prefesyonel bir çalışma ile çok daha farklı bir Cenk Eren olabilir.

Bunları Cumartesi gecesi dostlarımızla gittiğimiz My Pavyon'dayken düşündüm. Birbirinden güzel mezeleri yerken, Oya Aydoğan'la başlayan ve Cenk Eren'le devam eden neşeli gece de düşündüm.

Çok ünlü bir yiyecek markasının sahibinin eşinin yaptığı mezeler muhteşemdi. İsmini açıklamak istemeyen bu hanımefendi, zırhlı arabasıyla her gün mekana geliyor, mezeleri yapıyor ve gidiyor. 0 da benim gibi Cenk Eren'in çok daha fazla saygıyı hakettiğine inanıyor, çok daha güzel olmasını istiyor. Yoksa bunu kim yapar?

Çerkez tavuğu, havuç borani, közde patlıcan, biber, domates, portakal kabuğu içinde kereviz, elma, ceviz, muammara, Şıkılmakşe, Arap usulü dolma, pazı dolması, yaprak ciğer, şımartılmış kırmızı biber kavurma..

Bu lezzet şöleni ile birlikte sevgili Oya Aydoğan'ın sahnesi başlıyor. O bilmez ama ben Oya Aydoğan'ı çok severim, çok takdir ederim. bu alemde onun kadar mütevazi ve egosu sıfır, şımarmamış, azla yetinen ve yerini kabul eden bir başka sanatçı yoktur. 

Oya Aydoğan'dan sonra sahneye Cenk Eren geliyor ve tıklım tıklım My Pavyon sahnesinde coşturuyor da coşturuyor, oynatıyor da oynatıyor..

Bornozlu Cenk Eren sahnede

Bir ara dostumuz  Yasemin Kutsi'yi sahneye çıkardı Cenk Eren, vallahi öyle özlemişiz ki muhteşem sesiyle süper söyledi Yasemin Kutsi.. Sahne konusunda ne düşünüyor bilmiyorum ama herhangi bir mekanda çıksa, zevkle ve keyifle dinlenir..

My Pavyon'da gece bitmek bilmedi, geç saat olmasına rağmen kimse gitmek istemedi. Cenk Eren sahnesini bitirdi ve içeri girdi. O kadar güzel bir ortamdı ve müşteriler o kadar nezihti ki, Cenk'in bis yapması için ısrar ettiler.

Baktım gelmiyor, hayatımda ilk defa kulise girip Cenk Eren'i bornozla sahneye geri getirdim ve gece bornozlu Cenk Eren'in şarkılarıyla geç vakte kadar aynı keyifle, aynı coşkuyla devam etti. Teşekkürler Cenk.. Teşekkürler My Pavyon'da emeği geçen herkese..

Bir Cumartesi akşamı yerinizi ayırtın, Cenk Eren'in My Pavyon'unda sabaha kadar doyasıya eğlenin.. Demedi demeyin..

KENAN ERÇETİNGÖZ / GECCE.COM