Bu akşam ekranda futbol şöleni var!..

Akhisar Belediyespor'un deplasmandaki Bursaspor maçını A Haber, G.Saray'ın evindeki Antalya maçını ise ATV canlı yayınlanacak...

Bu akşam ekranda futbol şöleni var!..

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan bugün başlıyor. Süper Lig'de deplasmanda Trabzonspor'u 4-2 yenerek haftayı galibiyetle tamamlayan Akhisar Belediyespor, yoluna devam etmek istediği kupada bugün Bursaspor'la karşılaşacak.

Bursaspor'un gruptan çıkmayı garantilediği A Grubu'nda liderin 2 puan gerisinde 2. sırada bulunan Akhisar rakibini yendiği takdirde diğer sonuçlara bakılmaksızın bir üst tura çıkacak. Olası başka sonuç halinde ise Eskişehirspor-Sivasspor maçının sonucuna göre gruptan çıkacak ikinci takım belli edecek. Bursa Atatürk Stadı'nda 20.00'de başlayacak maçı Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Bu mücadele A Haber'den canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray ise B Grubu'ndaki 6. ve son maçında bugün Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak. Yarı finale çıkmayı garantileyen iki ekibin karşılaşmasında, B Grubu'nu lider olarak biterecek ekip, bu maçın ardından belirlenecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 20.00'de başlayacak maçı Suat Arslanboğa yönetecek ve bu mücadele de ATV'den canlı yayınlanacak.

YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ



Konular Spor Haberleri