Bucaspor'a büyük piyango!..

Kaleci Ömer Kayserispor ile el sıkıştı, Umut için G.Saray'la görüşüldü sonuç çıkmazsa Karabük veya Rizespor devreye girecek.

Bucaspor'a büyük piyango!..

PTT 1. Lig'de gözünü üst sıralara çeviren Bucaspor'da yönetim genç milli kalecisi Ömer Kahveci için Süper Lig ekibi Kayserispor ile el sıkıştı. Sarı-lacivertli yönetim, uzun süredir Ömer Kahveci için çok sayıda kulüp ile temaslarını sürdürüyordu. Fırtına, 21 yaşındaki file bekçisi için Kayserispor ile el sıkıştı. Ömer Kahveci Manisaspor ile deplasmanda oynanacak olan karşılaşma sonrası devre arasında resmi sözleşmeyi imzalayıp Kayserispor'un kampına katılacak. Bucaspor yönetimi, başarılı kalecinin kaç paraya satıldığını açıklamadı. Sarı-lacivertli yönetim Umut Gündoğan için ise Galatasaray'dan haber bekliyor.

Orta sahada görev yapan 23 yaşındaki oyuncu özellikle Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Beşiktaş ve Medical Park Antalyaspor maçlarında ortaya koyduğu performans ile çok sıyada takımın dikkatini çekmişti. Geçtiğimiz gün Galatasaraylı kurmayların sorduğu Umut Göndoğan için İstanbul ekibinden haber bekleniyor. Fırtına, Aslan'ın teklifinden memnun kalmaz ise başarılı oyuncu için haber bekleyen Çaykur Rizespor ve Kardemir Karabükspor ile temasa geçecek. Umut ikinci yarıda Süper Lig'de forma giymesini kesin gözüyle bakılıyor. Sarı-lacivertli yönetim transferlerin mali boyutu hakkında hiçbir açıklama yapmadı.

GÖRKEM TÜRKYILMAZ / YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ


Konular Spor Haberleri