Bülent Cihantimur adli kontrol talebiyle serbest bırakıldı

Ölümlü kazaya karışan oğlu Timur ve onu kaçıran eşi Eylem Tok ABD'de görüntülendikten bir gün sonra ünlü estetik cerrahı Bülent Cihantimur, 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa çağrıldı.

Bülent Cihantimur adli kontrol talebiyle serbest bırakıldı

Eyüpsultan'daki kazayla ilgili oğlu ve eski eşi Eylem Tok ABD'ye kaçan Bülent Cihantimur, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

Bülent Cihantimur adli kontrol talebiyle serbest bırakıldı


Soruşturma kapmasında hakkında yurt dışı yasağı konulan baba Op. Dr. Bülent Cihantimur kazayla ilgili ifade verdikten sonra adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi.



Bülent Cihantimur adli kontrol talebiyle serbest bırakıldı - Resim : 2


Cihantimur adli kontrol talebiyle serbest bırakıldı.

"Suçluyu kayırma" suçundan savcıya ifade veren Bülent Cihantimur'un, "Çok kötü durumdayım. Oğlumu göremiyorum. Oğlumun dönmesini çok istiyorum. Eylem'in oğlumu yurt dışına götürmesi olayına en ufak bir iştirakim yoktur. Olaydan sonra kaçmaya çalışmadım. Bütün yaşantım buradadır. Oğlumun yurt dışına kaçırmak kaçmasına yardım etmek kaza esnasında ve sonrasında delilleri gizlemek saklamak gibi hiçbir eylemim olmadı. Kimseyi yönlendirmedim, hiçbir şeyi organize etmedim. tanıyorum, kendisi dönmek istiyor. Annesi ile döneceklerine ve adalete teslim olacaklarına inanıyorum" dediği öğrenildi.

DHA