Burak Deniz'den sorulara yanıt yok!

Yakışıklı oyuncu Burak Deniz, geçtiğimiz gece Beyoğlu'nda bir apartmana girerken görüntülendi. Telefon ile konuşan ünlü oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtlamadan "İyi geceler" dileyip içeriye girdi.

Burak Deniz'den sorulara yanıt yok!

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre Burak Deniz, geçtiğimiz akşam Beyoğlu'ndaki bir apartmana girerken görüntülendi.

Telefon görüşmesi yapan 31 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraktı. "İyi geceler" demekle yetinen Deniz, daha sonra apartmana girdi.

Burak Deniz'den sorulara yanıt yok!

ÜNLÜ İSİMLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Kuruçeşme'de 31'inci yaş gününü kutlayan Deniz, yanında sevgilisi olduğu iddia edilen Şahika Ercümen ve menajeri ile görüntülenmişti.

Oyuncu, mekan çıkışı kameraları karşısında görünce kısa süreliğine panik yaşarken, Ercümen kameraları fark edince hızlı adımlarla uzaklaşmaya çalışmıştı.

Sadece arkadaş olduklarını söyleyen Burak Deniz, kız arkadaşının çantasını neden taşıdığını soran muhabirlere, “Benim desem inanmayacaksınız zaten. Evet arkadaşımın çantasını taşıyorum” yanıtını vermiş; ünlü oyuncuyu görenler, “Çantacı Burak” yorumunu yapmıştı.