Burcu Esmersoy boşandıktan sonra nereye gitti?

Önceki gün Berk Suyabatmaz ile 15 aylık evliliğini bitiren Burcu Esmersoy, adliyeden AVM’ye koştu. Alışverişte stres atan güzel sunucu, 6 bin liraya lüks bir markadan bot aldı.

Burcu Esmersoy boşandıktan sonra nereye gitti?

Güzel sunucu Burcu Esmersoy, ayrılık kararı aldığı Berk Suyabatmaz'la önceki gün sessiz sedasız boşandı. Büyük aşklarını geçtiğimiz yıl New York'ta nikah masasına taşıyan ikili, boşanma sonrası duruşma salonundan birlikte gülerek çıkıp ağızları açıkta bıraktı. Esmersoy'un boşanmadan birkaç saat sonra yaptığı paylaşım da şaşırttı.

ALIŞVERİŞTE STRES ATTI


Öyle ki güzel sunucu, boşanır boşanmaz soluğu bir AVM'de aldı. Suyabatmaz'la 15 aylık evliliğini anlaşmalı olarak bitiren Esmersoy, ayrılık sonrası kendini alışverişe verdi. Ünlü sunucu, pek çok hemcinsi gibi alışveriş yaparak kafa dağıtıp bol bol stres attı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre Dünyaca ünlü markaların mağazalarını bir bir gezen Burcu Esmersoy, Sonbahar /Kış sezonu ürünlerini yakından inceledi. Esmersoy, lüks Fransız markası Chloe'nin 1060 dolarlık (6 bin lira) botlarını da çok beğendi.

Burcu Esmersoy boşandıktan sonra nereye gitti?

Burcu Esmersoy satın aldığı bordo renkli timsah derisi botları sosyal medyada da paylaştı. Esmersoy, daha sonra sunuculuğunu üstlendiği gezi programı için İspanya'ya uçtu. Bugüne kadar Burcu Esmersoy'la ayrılığı hakkında tek kelime etmeyen Berk Suyabatmaz da boşanma sonrası gözlerden uzak olmak için İstanbul'dan Bodrum'a geçti. İş adamı, dostlarıyla da mavi tura çıktı.

Burcu Esmersoy boşandıktan sonra nereye gitti? - Resim : 2

SUYABATMAZ'I HENÜZ SİLMEDİ


Suyabatmaz ile fikir anlaşmazlığı yüzünden boşanma kararı alan Esmersoy, ayrılığı sosyal medyaya henüz yansıtmadı. Nikah fotoğraflarını silmeyen sunucu, Suyabatmaz soyadını da kaldırmadı.

Konular Burcu Esmersoy