Büyükçekmece’de bitmeyen inşaat projesi

İstanbul, Büyükçekmece ilçesinde 2014 yılında başlayan Osmanoğulları İnşaat'a ait 4 blok 165 daireden oluşan Sky Moon Star Residence projesinde ev alan mağdurların sayısı her geçen gün artıyor.

Büyükçekmece’de bitmeyen inşaat projesi

Süper Kulüp’ün haberine göre mağdurların şikayetlerden bazıları şöyle:

Büyükçekmece’de bitmeyen inşaat projesi

"İstanbul Beylikdüzü’nde bundan 10 yıl önce aldığım evi yavaş yavaş yaptıktan sonra tapu istediğim zaman beni oyaladılar ve daireleri başka insanlara sattılar. Bana toprak sahibinin başkalarına sattığını ve bana Büyükçekmece’de yeni bir proje yaptıklarını ve oradan alabileceğimi söylediler. 7 Aralık 2015 tarihinde tapuyu üzerime aldım fakat yıl olmuş 2020 basit bir apartman dairesini bile bana teslim edemediler. Yapı planında olmayan ekstra bir kat eklemeye ( kendince akıllı olan kişi bizi mağdur etmeye devam ediyor ) Belediye tarafından izin verilmiyor ve inşaatı durduruluyor! Anladım ki bu süreçte ruhsat süreleri de dolmuş ve ruhsat başvurusunda bulunmamışlar! Oranın sahibi denen kişi a* b* telefonlara bile çıkmıyor!"

Büyükçekmece’de bitmeyen inşaat projesi - Resim : 2

Eylem isimli kullanıcı ise şu şikayeti dile getirdi:

11 YILDA EVLER BİTMEDİ

"2010 yılında buradan bir ev almakla hayatimizin hatasını yaptık ve hala bitmediği için bizler çok mağduruz. Yıl 2021 hala içiyle alakalı problemler var. Madem bir isi yapamıyorsunuz insanları oyalamayı bırakın. Bilgilendirme bile yapmıyorsunuz. Ne projeler yapıldı, bitti 11 yılda. Siz alt tarafı 4 evi bitiremediniz..."

https://www.sikayetvar.com/osmanogullari-insaat

Kaynak: https://www.superkulup.com/buyukcekmecede-bitmeyen-insaat-projesi.html