Buyurun kupa şölenine!..

Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün 16.30'da Akhisar Belediyespor. Eskişehir'e konuk olacak. Maçı A Haber ekranlara getirecek.

Buyurun kupa şölenine!..

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. "Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52'ncisi düzenlenen kupanın ilk haftasında A Grubu maçları bugün, B Grubu müsabakaları ise 15 Ocak Çarşamba günü oynanacak. Kupada günün ilk maçında A Grubu'nda saat 16.30'da Akhisar Belediyespor, deplasmanda Eskişehirspor ile kozlarını paylaşacak. Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek ve A Haber naklen yayınlayacak. Saat 19.00'da ise aynı grupta Bursaspor, Sivasspor'u ağırlayacak. Bu mücadelede ise Çağatay Şahan düdük çalacak. Bu mücadele de A Haber'den ekranlara gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası grup aşaması 4 takımlı 2 grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Grup müsabakaları sonunda ilk iki sırayı alan 4 takım, çapraz eşleşme yöntemi ile yarı finale yükselecek. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak yarı final karşılaşmaların ardından kazanan iki takım Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Kupada yarı final ilk maçları 26 Mart Çarşamba, ikinci maçlar 16 Nisan Çarşamba günü oynanacak. Final maçı ise 7 Mayıs tarihinde yapılacak.

YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ



Konular Spor Haberleri