Çağatay Ulusoy'un yeni projesi hangi kanalda yayınlanacak?

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı "Mücadele Çıkmazı" filminin yakında hangi kanalda yayınlanacağı açıklandı...

Çağatay Ulusoy'un yeni projesi hangi kanalda yayınlanacak?

"Hakan: Muhafız", "Atiye", "Aşk 101" gibi dizilerle Türkiye’de ilk orijinal yapımlarına imza atan Netflix, dizilerden sonra yerli filmlere de yöneldi ve Türkiye yapımı ilk filmi olan "Yarına Tek Bilet"i 19 Haziran’da izleyicilerin beğenisine sundu. Başta sansür uygulamaları olmak üzere Türkiye’de çeşitli engellerle karşılaşsa da yerel yapımlara yatırım yapmaya devam eden Netflix, yakında Türkiye yapımı bir diğer filmi daha sinemaseverler ile buluşturacak.

Çağatay Ulusoy'un yeni projesi hangi kanalda yayınlanacak?

Star TV'de yayınlanan "Menajerimi Ara" dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümüne konuk olan Çağatay Ulusoy‘un dizide Mücadele Çıkmazı adını taşıyan bir senaryoyu incelemesinden kısa süre, Netflix Türkiye Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak, "Menajerimi Ara"da senaryosunu gördüğümüz bu filmin yakında Netflix’te olacağını duyurdu.

Çağatay Ulusoy'un yeni projesi hangi kanalda yayınlanacak? - Resim : 2

'Hakan: Muhafız’ın başrolünde yer alan Çağatay Ulusoy’u yeniden bir Netflix yapımında izleyeceğimiz bu filmin Netflix Türkiye tarafından duyurulmasının ardından OGM Pictures da konuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Çağatay Ulusoy'un yeni projesi hangi kanalda yayınlanacak? - Resim : 3