Çalıkuşu 2. bölüm fragman & özeti!...

Kanal D'de geçen hafta izleyicilerine 'merhaba' diyen dizinin 2. bölüm fragmanı ekrana geldi...

Çalıkuşu 2. bölüm fragman & özeti!...

Kanal D'nin konusu eski kendisi yeni "Çalıkuşu" dizisinin 2. bölümü bu akşam saat 20:00'da yayınlanacak. Başrollerinde Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in bulunduğu "Çalıkuşu" dizisinin yeni bölümünde Kamran'ın dul Neriman'la ilişkisini öğrenen Feride, bu sırrı saklama karşılığında Kamran'la bir anlaşma yapıyor. Anlaşmaya göre iki aşık gibi gözükecekler... Ya anlaşmaya uyulacak ya da Neriman'ı herkes öğrenecek. Feride'nin konuşacağından korkan Kamran köşeye sıkışır. Ona, düzenli aralıklarla hediyeler gönderir. Her ne kadar bu durum Feride'yi mutlu ediyormuş gibi görünse de aslında canı acıyordur.

Bu arada Çalıkuşu dizisinin 2. bölümünde Kamran'ın yakın arkadaşı Doktor Selim de sahne alıyor. Bir yanlış anlama sonucunda Necmiye Selim'e aşık oluyor. Ancak Selim'in aklı fikri Süreyya'dadır. Sahi kimdir bu güzel? Feride de bir gün Necmiye ile dertleşir ama ona anlatmaması gereken bir şey anlatır? Peki Necmiye dilini tutabilecek mi?

Çalıkuşu dizisinde bu bölümde veba illeti İstanbul'da kara bir bulut gibidir. Kamran'ın çalıştığı hastanede bir adam vebadan ölür. Herkes telaşlı ve korku içindedir. Sessizlik bozulur. Kimdir ölen? Bursa'ya kumaş almaya gittiği sanılan Seyfettin Bey, birkaç gündür ortalarda yoktur. Evdekiler meraklanır. Hayat kısadır. Ölüm fazla mesaiye çıkmıştır.

"ÇALIKUŞU" DİZİSİNİN 2. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ (VİDEO)