Camdaki Kız dizisinde neler oluyor?

İki sezondur Gülseren Budaycıoğlu'nun aynı adı romanından uyarlanan 'Camdaki Kız' dizisinde karı-kocayı oynayan Selma Ergeç ve Tuğrul Tülek, sosyal medyadan kendilerini gelen soruları yanıtladı.

Camdaki Kız dizisinde neler oluyor?

'Camdaki Kız' gibi ağır konuların işlendiği bir dizide oynamanın psikolojik olarak kendilerini etkilemediğini söyleyen Selma Ergenç ve Tuğrul Tülek, şu ifadeleri kullandı:

“Her gün sonuçta haberlerde sosyal medyada da çok fazla çok korkunç hikayeyi görüyoruz ve bir noktadan sonra bunlar bir istatistik gibi üstümüzden geçiyor. Bir empati yorgunluğu oluyor insanda artık değmemeye başlıyor. Çünkü senin de hayatta kalman için bir şekilde kendini koruman lazım. Ama ne zaman sen bir kişinin hikayesini istiyorsun, o zaman tekrar bununla yüzleşiyorsun ve o empatiyi kuruyorsun."

En çok tekrar aldıkları sahnenin yemek sahnesi olduğunu söyleyen Tuğrul Tülek, “Bir gün içinde iki yemek sahnesi çekiliyorsa çok zorlanıyorum. Çünkü çok yemek yiyorum ben sahnelerde" dedi.

Tülek, sözlerine; "Mesela sabah kahvaltı sahnesi çekiliyordu bir gün akşam, akşam yemeği sahnesi çekiliyor bütün gün o masanın etrafındayım ve sürekli yemek yiyorum ve geneli var yakını var sıkı ikilisi var detayı var osu var busu var derken ben sürekli o iştahla yemek yemek zorundaymışım hissi biraz beni zorluyor bazı günler ama gerçekten yemek yerken terliyorum” diye devam etti.

Ergeç, izleyicilerden gelen “Dizide Nalan’ı gördüğün anda saatlerce süzdüğün sahneyi ve o görümce bakışını nasıl bu kadar iyi oynadın?" sorusuna; “Görümcelik bizim işimiz” şeklinde cevap verdi.

Röportajda daha önce 'Muhteşem Yüzyıl', 'Vatanım Sensin', 'Asi', 'Yarım Elma' gibi dizilerde rol alan Selma Ergeç, proje seçimi yaparken daha önce dahil oldukları bir işe benzememesinin kriterleri olduğundan bahsetti.

Tuğrul Tülek, sahnede şarkı söylerken kendini çok iyi hissettiğini ama oyunculuktan daha zor olduğunu ekledi.

43 yaşındaki Selma Ergeç ise bu konuyla ilgili “Ben şarkı söyleyemediğim için tabi ki benim için zor. Şarkı söyleyenleri çok kıskanıyorum" ifadelerini kullandı.