Caner Cindoruk, Monica Bellucci ile öpüştü

Altın Kamera Ödüllü İranlı Kürt yönetmen Bahman Ghobadi'nin Cannes Film Festivali'ne göndermeyi planladığı filmi "Gergedan Mevsimleri"nin çekimlerine İstanbul'da devam ediliyor.

Caner Cindoruk, Monica Bellucci ile öpüştü

Filmde oynamak için geçen perşembe İstanbul’a gelen dünyanın en seksi kadınları arasında gösterilen İtalyan oyuncu Monica Bellucci, dün Beşiktaş Kültür Merkezi’ndeki çekimlere katıldı. İki korumanın eşlik ettiği Bellucci, dün sabah çekimler başlamadan 40 dakika önce Beşiktaş Çarşısı’na geldi. Beşiktaş Çarşı’da sabah saat 10.00 ile akşam 17.00 arasında resmi araçların dışında arabalarının park etmesi yasak olmasına rağmen Bellucci için kiralan arabanın park etmesi ise dikkat çekti. Filmden ücret almadan oynayan Bellucci, Yılmaz Erdoğan ve sevgilisini canlandıran "Hanımın Çiftliği"nin başrol oyuncusu Caner Cindoruk’la kamera karşısına geçti.

Sahne gereği Erdoğan şoför koltuğunu otururken, Belluci ve Cindoruk arabanın arkasında oturdu. Otomobile binerken Bellucci’nin oyunculuğunu övdüğü Cindoruk’un gözlerinin içine tutkuyla bakması dikkat çekti. Ara sokakta çekilen sahne yaklaşık yarım saat sürdü. Basın mensupları görüntü almasını engellemek için set ekibi ve Belluci’nin üç koruması sokağın başında nöbet tuttu.

Farsça öğrendi
Filmin önceki gün yapılan çekimlerinde Bellucci ile havuzbaşında ve ormanda öpüşen Caner Cindoruk, "Tüm dünyanın hayran olduğu bir kadınla öpüşmek nasıl bir duygu?" sorusuna "Daha önce oynadığım öpüşme sahnelerinden hiçbir farklı yoktu. Elbette Monica Bellucci gibi bir oyuncuyla rol almak gurur verici. Çünkü çok zarif, çok güzel bir kadın... Ancak beni Monica ile öpüşmek değil, Cannes Film Festivali’ne gidecek ve Türkiye’yi tanıtacak bir filmde rol almak daha çok heyecanlandırıyor" dedi. Film için Farsça öğrenen Cindoruk, hapishaneye düşüp ağır işkencelere maruz kalıyor. Cindoruk, "Bu rolü bence herkes oynayamazdı. Soğuk havada sırılsıklam olduğum sahnelerini ömrüm boyunca unutamayacağım" diye konuştu. Çarşamba sabahı başka bir filmin çekimleri için 3 günlüğüne yurtdışına çıkacak olan Bellucci, 30 Mart’a kadar İstanbul’da kalacak ve yol sahneleri için Kapadokya’ya da gidecek.

İranlı yönetmenin korkusu
İranlı yönetmen Bahman Ghobadi’nin filminin neden gizlilik içinde yürüttüğü de ortaya çıktı. "İran Kedileri" isimli filmi İran’da büyük tepki gören ve yasaklanan Ghobadi’nin, yeni filminin çekimlerine de İran Konsolosluğu’nun olası bir müdahalede bulunmasından çekindiği öğrenildi. Ghobadi bu nedenle çekimler bittikten sonra filmle ilgili bilgileri basınla paylaşmayı planlıyordu. Ancak filmde son anda Monica Bellucci’nin rol almayı kabul etmesi ve basının ünlü yıldızın peşine düşmesi ödüllü yönetmenin planlarını suya düşürdü.

Erdoğan gençliğini kendisi oynuyor
Cindoruk, filmin başrol oyuncusu ünlü İranlı oyuncu Behrouz Vossoughi’nin gençliğini canlandırıyor. Filmde Vossoughi’nin sevgilisi Bellucci ile en yakın arkadaşını oynayan Erdoğan ise 20 yıl önceki gençlik yıllarını da makyaj ve perukla kendileri canlandırmayı tercih etti. Yaşlılık döneminin çekimleri tamamlanan Erdoğan, gençlik döneminde geçen dünkü çekimlerde siyah perukla oynadı.

Sercan KISMET