Caner Erkin: 'Sahada dayak yedim'

Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Caner Erkin, Kayserispor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Caner Erkin: 'Sahada dayak yedim'

Sol bekte gösterdiği performansla milli takımın da değişmezleri arasına giren Caner Erkin maçın ardından flaş açıklamalarda bulundu. Yanal ile Manisa'da beraber çalıştığını ifade eden 25 yaşındaki kanat oyuncusu, ''Aykut Hoca zamanı fazla oynama imkanı bulamadım ama Ersun Hoca beni Manisa'da da sol bek oynatmak istiyordu...'' dedi.

İlk yarıya iyi başlamadıklarını belirten Caner, "Ama ikinci yarı tempoyu yükselterek fark yarattık. Böyle devam edip şampiyon olacağımıza inanıyorum. Şans buldum ve iyi değerlendirdiğime inanıyorum. Umarım böyle devam eder.'' diye konuştu.

Yayıncı kuruluş muhabirinin "Kendini nasıl görüyorsun" sorusuna Caner Erkin, ''Ben kendim hakkında performans yorumu yapmıyım, yorumcular yapsın."Böyle devam edersek şampiyonluğu göğüsleyeceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

''SAHADA DAYAK YEDİM''

Takım olarak gollere çok sevindiklerini ifade eden Caner, ''Çok seviniyoruz gollere. Takımdaki arkadaşlık artık çok üst seviyede. Kim gol atarsa onu samimiyetten dövüyoruz. Ben de dayak yedim tabii ki. Maçı değerlendirmek gerekirse. Çok seviniyoruz gollere. Takımdaki arkadaşlık artık çok üst seviyede. Kim gol atarsa onu samimiyetten dövüyoruz. Ben de dayak yedim tabii ki'' ifadelerini kullandı.

SKORER



Konular Spor Haberleri