Cemre Kemer'den flaş Gülçin Ergül açıklaması

Hepsi Grubu'nun üyelerinden Gülçin Ergül, 12 gün önce erkek arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı ile geçirdiği trafik kazasında Lafçı'nın hayatını kaybetmesi üzerine büyük acıyla sarsılmıştı.

Cemre Kemer'den flaş Gülçin Ergül açıklaması

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programının kamerasına konuşan Hepsi Grubu'nun bir diğer üyesi Cemre Kemer, Gülçin Ergül'ün ruh halini soran muhabirlere "Böyle bir durumda nasıl olabilir? 'Canım ciğerim' dediğin kişiyi 3 saniye içerisinde kaybediyorsun. Ufak tefek kırık çıkık şeklinde bir durumu vardı. Fiziksel olarak aldığı darbe değil kalp acısı çok derin." yanıtını verdi.

Gülçin Ergül'ün bundan sonraki planlarının ne olduğunun sorulması üzerine ise Kemer, "Bunları konuşmak için o kadar erken ki; herhangi bir ihtiyacı olduğunda yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz." dedi.

'Grup olarak kendisine sürpriz bir ziyaret düşünceniz oldu mu?' şeklindeki soruya Cemre Kemer; "Kendisi şu anda öyle bir modda değil. Tabi ki ne istiyorsa yaparız. Böyle acı bir olayın başka olaylarla ilgisi olamaz" cevabını verdi.