CİHAN EKŞİOĞLU TARAFINDAN DARP EDİLEN İŞKADINI SONGÜL BAYRAM MI?

Sedat Peker'in son olarak tartışmaya açtığı isimlerden birisi Cihan Ekşioğlu oldu...

CİHAN EKŞİOĞLU TARAFINDAN DARP EDİLEN İŞKADINI SONGÜL BAYRAM MI?

Gelecek Gündem'in haberine göre Peker'in çok ses getiren suçlamalarının ardından, Cihan Ekşioğlu'nun kız arkadaşını darp ettiği ve kızın parasını aldığı iddiası gündem yarattı.

Yurt dışında firari olarak bulunan Sedat Peker son olarak, CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal ve Korkmaz Karaca hakkında ortaya attığı iddialar ile ses getirdi.

Peker, Cihan Ekşioğlu ve Diyarbakırlı bir iş kadını hakkında bazı imalarda bulundu.

İŞTE FİRARİ ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ SEDAT PEKER'İN O TWİTİ..

12-cihan ekşi Diyarbakır’lı kız arkadaşın vardı ya; kızı darp ettin, kız emniyete gidince Beşiktaş araştırmada konuyu kapattınız... O kızcağız her şeyi biliyor, ancak bayan olduğu için ben ismini yazmam. Kızın da kaç parasını aldın? O kızcağız kendi ortaya çıkarsa, kim bilir?

O Diyarbakırlı İş kadınının Mor Grup Enerji CEO'su Songül Bayram olduğu iddiaları var.

Bir  zamanlar Cihat Ekşioğlu ve Songül Bayram'ın iş ortaklıkları olduğu ve bu ortaklığın sevgili boyutuna ulaştığı ve Songül Bayram'ın borç verdiği sermaye ile işler yapıldığı devletin üst kurumlarıyla sıkı ilişkiler içerisinde oldukları iddiası ihbar hattımıza gelen bilgiler arasında..

Yukarıdaki Sedat Peker iddiasını iş kadını Songül Bayram cevaplayacak mı acaba!!

Kaynak: https://www.gelecekgundem.com/sedat-peker-in-cihat-eksioglu-ile-ilgili-darp-edilen-is-kadini-songul-bayram-mi/10812/