Çırağan Sarayı'nda yangın çıktı!

İstanbul Beşiktaş Çırağan Sarayı'nın Otel kısmının bulunduğu alanda resterasyon çalışmaları sırasında yangın çıktı.

Çırağan Sarayı'nda yangın çıktı!

Sabah Gazetesi'nden Mustafa Bakırhan ve Mustafa Kaya'nın haberine göre saat 11.00 sıralarında başlayan ve yoğun duman oluşan yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Neden kaynaklandığı henüz tespit edilemeyen yangının söndürülmesi için tüm ekiler harekete geçti. Otel'de bulunan müşteriler tahliye edildi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Balkonlardan duman yükseldiği yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Çırağan Sarayı'nda yangın çıktı!


Otelde konaklayanlar tahliye edilirken, caddeyi kaplayan yoğun duman Anadolu Yakası'ndan da görüldü.

Çırağan Caddesi de polis ekiplerince trafiğe kapatıldı.

1 KİŞİ YARALANDI

Yangın çıkan katta tadilat olduğu üst katta ise işçilerin kaldığı belirtildi. Yoğun dumanın yükseldiği oteldeki yangına müdahale sürüyor. Yaralı bir kişi ise ambulansla hastaneye götürüldü.

SÖNDÜRÜLDÜ

Yangın çıkan katta tadilat olduğu üst katta ise işçilerin kaldığı belirtildi. Yoğun dumanın yükseldiği oteldeki yangın yaklaşık 1 saatlik müdahale sonrası söndürüldü. Yaralı bir kişi ise ambulansla hastaneye götürüldü. Yangın nedeniyle Çırağan Caddesi'nde trafik durdu.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme sürüyor.

BEŞİKTAŞ KAYMAKAMI'NIN AÇIKLAMASI

Olay yerinde incelemelerde bulunan Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, otelin tadilat yapılan bölümünde saat 10.55 sıralarında çıkan yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra otel çalışanlarının da müdahale ettiğini söyledi.

Yangının tadilat yapılan üçüncü katta çıktığını belirten Bakan, "Yangının sebepleri konusunda itfaiye raporu çıkacak. An itibarıyla önemli olan hiçbir şekilde can kaybı olmaması. İstanbul'umuzun göz bebeğinde, Boğazın en nadide noktalarında, en kıymetli alanlarımızdan bir tanesi.

İnşallah en kısa zamanda toparlanacak. Bizler hepimiz buradayız. 3 vatandaşımız, 3 işçimiz, çalışan emekçimiz etkilendi. Onlardan 2'si kendi imkanları gayretleriyle buradan ayrıldılar. Birine ambulansta gerekli oksijen takviyesi yapılıyor. Herhangi hayati tehlikesi yok. Şu anda yangın kontrol altına alındı." ifadelerini kullandı.

Konular yangın İstanbul