Çocuk yıldız 25 yıldır aynı filmden para kazanıyor!

"Titanik" filminde rol aldığında henüz beş yaşındaydı ve filmin yalnızca üç sahnesinde görüldü ama beyaz perdenin klasikleri arasına girmeyi başaran film sayesinde hâlâ para kazanıyor.

Çocuk yıldız 25 yıldır aynı filmden para kazanıyor!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre başrollerini Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet’ın paylaştığı, yönetmen koltuğunda ise James Cameron’ın oturduğu film, 1997’de vizyona girdiğinde gişe rekorları kırdı.

Film, sadece gişede başarı göstermedi; aynı zamanda 14 dalda Oscar’a aday oldu ve en iyi yönetmen ile en iyi film dahil 11 dalda Oscar kazanmayı başardı.

Gerçek bir olaydan kurgulanan filmin vizyona girişinin üstünden 25 yıl geçti ama hâlâ oyuncularına kazandırmaya devam ediyor. Buna küçük yan rollerde yer alan oyuncular da dahil.

25 YILDIR PARA ALMAYA DEVAM EDİYOR

Eski çocuk yıldız Reece Thompson, Titanik’te İrlandalı küçük bir çocuğu canlandırmıştı. Reece’in canlandırdığı karakter senaryo icabı filmde annesi ve kız kardeşiyle birlikte ölüyor ve filmde toplam üç sahnede görünüyor.

Çocuk yıldız 25 yıldır aynı filmden para kazanıyor!

Şimdi 30 yaşında olan Thompson, oyunculuğa devam etmiyor; Utah’ta bir kayak ve snowboard tesisi olan Brian Head Resort’ta dijital pazarlama direktörü olarak çalışıyor. Ama hâlâ küçük yaştaki oyunculuk deneyiminden para kazanıyor.

Thompson, filmde rol almasıyla ilgili fazla bir şey hatırlamadığını söylese de rolü için her yıl birkaç çek almaya devam ettiğini belirtiyor.

Çocuk yıldız 25 yıldır aynı filmden para kazanıyor! - Resim : 2

Konular Titanic sinema