Çok yaşa sen Ayşe

Ayşe Taş'la, “Çok Yaşa Sen Ayşe", hafta içi her gün saat: 11.30 - 13.00 arası, Kanaltürk ekranlarında seyircileriyle buluşuyor.

Çok yaşa sen Ayşe

“Çok Yaşa Sen Ayşe”,  alışılmış kadın programlarına farklı bir tat getiriyor. Seyircilerine tam anlamıyla müzik ziyafeti yaşatacak olan program, ayrıca günümüz kadınlarının bir çok sorununa da ışık tutuyor.

Eski TRT, TSM sanatçısı Ayşe Taş; hareketli tavırları, şen kahkahası ve en önemlisi kadife sesiyle söylediği, Türk Sanat Müziği eserleri, türkü ve ilahilerle, izleyicilerin gönlünde taht kuruyor... Programda tüm bunların dışında, ünlü konuklar ve uzman konuklar yer alacak. İzleyiciler telefon ve SMS yoluyla Ayşe Taş’tan şarkı isteyebilecekler.  El maharetine güvenen, marifetli hanımlar hünerlerini herkesle paylaşıyor..

Usta sanatçı Ayşe Taş, bu yıl TRT’den emekli oldu. İlk defa özel bir kanalda, Kanaltürk’te, kadınlara yönelik bir program yapmaya başladı. Müzik ağırlıklı olan programda Ayşe Taş, mevcut kadın programlarına alternatif oluşturacak bir tarz sunmayı hedeflediğini söylüyor..

Konular Eski Arşiv