Datça Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Yar: "Gülüşe gülüşe kazanacağız"

Cumhuriyet Halk Partisinden Datça Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan sevilen televizyoncu ve gazeteci Mesut Yar; Datça’daki herkese cep telefonu numarasını gönderdi, projelerini anlatmaya da devam ediyor.

Datça Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Yar: "Gülüşe gülüşe kazanacağız"

MarmarisHaber'in haberine göre 31 Mart yerel seçimler öncesi yaklaşık 30 yıldır aralıklarla yaşadığı ve son 15 yılın da da ailesinin yaşadığı her fırsatta geldiği Datça’dan Belediye Başkan Aday adayı olduğu açıklayan Yar. Datça için çalışmalarına başladı. İskele sokakta ki evinde her gün onlarca vatandaşı ağırlayan Mesut Yar, tüm Datça’ya telefon numarasını dağıttı.


Datça Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Yar: "Gülüşe gülüşe kazanacağız"

Şahsi telefonundan kendisine ulaşan vatandaşlara her konuda cevap veren başkan aday adayı, her gün yine vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunları dinleyip Datça için çözümler üretmek üzere kolları sıvadığını belirtti.

Dağını, taşını, denizini, toprağını, Datça’nın tarihini defalarca ekranlara ve yazılarına taşıyan usta gazeteci Mesut Yar, kültürel miraslara sahip çıkmak için önemli projelerine devam edeceğini ifade etti. Cep telefonlarına yolladığı ve projelerini anlattığı kısa mesajlar ile de Datçalıları bilgilendirmeye devam ediyor.

‘Gülüşe gülüşe kazanacağız’

Sadece ekranlarda değil, normal hayatında da pozitif ve dobra kişiliği ile gönüllere taht kuran Mesut Yar ‘Mutlu Mesut bir Datça için, gülüşe gülüşe kazanacağız’ sloganı ile memleketlerini seven Datçalılardan destek beklediğini iletti.