Defans görünümlü forvet: Kjaer

Bu sezon oynadığı 5 maçta rakiplerin ataklarını 54 kez durduran Kjaer, ligde Kayseri, Avrupa Ligi’nde de Zorya maçlarında attığı gollerle skoru 1-1’e getiren isim oldu!

Defans görünümlü forvet!
Sabah'tan Taner Karaman'ın haberine göre Fenerbahçe'nin 'Sarı fırtına'sı Simon Kjaer, bu sezona damga vuracak gibi görünüyor… Geçen yıl geldiği sarı-lacivertli takımda sezonu 45 maçta ceza sahası dışından attığı 2 golle tamamlayan Danimarkalı savunmacı, bu yıl 5 maçta 2 gole ulaştı. 1'i Süper Lig, 4'ü Avrupa olmak üzere 5 maça çıkan Kjaer, 344 dakikada rakiplerin ataklarını 54 kez durdururken, attığı 2 gol ve yaptığı bir asistle de takımın forvetlerine nispet yaptı.

TAKIMA UMUT AŞILADI

Kjaer ligde 3-3 biten Kayseri maçında attığı golle skoru 1- 1'e getirirken gördüğü kırmızı kartla takımı 10 kişi bırakmıştı. Kadıköy'de 2-1 kazanılan Monaco maçında yaptığı asist ile takımın galibiyetinde büyük rol oynayan Danimarkalı yıldız, Zorya maçında ise Fenerbahçe'yi adeta ipten aldı. Tam her şey bitti derken 90+6. dakikada sahneye çıkan Kjaer, kullandığı frikikte top barajdan dönmesine rağmen takipçiliğini gösterdi ve uzaktan şutla takımını beraberliğe taşıdı ve gelecek için umut oldu.
Konular Spor Haberleri