Defne Samyeli: "Tehditlere pabuç bırakacak kadın değilim"

Ev sahibi ile yaşadığı krizle ilgili konuşan Defne Samyeli, "'Gazetelere konuşurum' diye insanları tehdit etmek hoş değil, ben de böyle tehditlere pabuç bırakacak biri değilim. Benim her şeyim ortada zaten” dedi.

Defne Samyeli: "Tehditlere pabuç bırakacak kadın değilim"

Güzel yıldız Defne Samyeli önceki gece Ulus'taki bir mekanda objektiflere yansıdı. İki kız arkadaşı ile yemek yiyen Defne Samyeli'nin keyfi yerindeydi. Güzel şarkıcı çıkışta basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Şarkıcı Mustafa Sandal ve 1,5 yıldır kira ödemediği iddiasıyla ev sahibiyle davalık olan Defne Samyeli, “Davalar devam ediyor böyle anlaşmazlık olduğu zaman ben hep dava ediyorum bir şekilde adalete güveniyorum” dedi.

Kemerburgaz'daki evinden taşınmayı düşündüğünü söyleyen Defne Samyeli, “Elbette düşünüyorum ama bir sıkıntı varken ben de kendi adıma elimden geleni yapmak zorundayım. ‘Gazetelere konuşurum’ diye insanları tehdit etmek hoş değil, ben de böyle tehditlere pabuç bırakacak biri değilim. Benim her şeyim ortada zaten” dedi.

MUSTAFA SANDAL SORUSUNA CEVAP YOK

Mustafa Sandal'ın çıkardığı ‘Beni Ağlatma' adlı kitabında Defne Samyeli ile 25 yıl önce ilişki yaşadığını iddia etmişti. Güzel şarkıcı Mustafa Sandal'ın kitabındaki aşk yaşadıkları yazısına karşı şikayet ederek dava açmıştı. Defne Samyeli'nin şikayetinin ardından Mustafa Sandal, şüpheli sıfatıyla verdiği ifadesinde, “Kitabımda yer verdiğim övgü dolu cümleler ile Defne Samyeli’yi onore ettim” sözlerine Defne Samyeli, “Ben bunun üzerine bir şey söylemek istemiyorum. Mazur görün beni” dedi.

Konular Defne Samyeli