Demet Akalın'dan Okan Kurt tepkilerine yanıt

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan görüşmesinin detaylarını ilk kez anlattı.

Demet Akalın'dan Okan Kurt tepkilerine yanıt

TV100'ün haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesine ait bilgileri ilk kez paylaşan şarkıcı Demet Akalın şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanı'ndan randevu talep etmiştim. 2 kez ben yurtdışındaydım, bir kere de onlar iptal ettiler. 1,5 aydır süregelen bir randevu şeyiydi. Hande görünce 'N'olur giderken beni de al' dedi. Beni çağırdılar. Belçika konseri, akşam geleceğim, öğleden sonra uçağıyla... Zaten dedim Cumhurbaşkanı'na 'Türk Hava Yolları'na Cumhurbaşkanı'yla randevum var' deyip uçaklarımızı öne aldık' dedim. Çok güzel geçti. 1,5 saat kaldık yanında... Kadına şiddet, hayvana şiddet bütün hepsini kapsayan bir yasanın geleceğini söyledi. Bize ne görev düşerse yanında olacağımızı söyledik Hande'yle... Arabayı konuştuk biraz... Alacağız tabii ki... Milano'dan alışveriş yapsam da arabamı gider çıkarsa alırım. Ben milliyetçiyim. Köpek katliamlarını izliyor, çok üzülüyormuş. Biz özel bir proje yapmayacağız, olanlara destek olacağız.

Okan Kurt'u şikayet ettim. Zaten onun için götürdüm. Çok merak edenler var ya! Şikayet için götürdüm. Tavlayı sildirdi telefonundan... Oyun ha! Paralı kumar falan değil."

Habertürk yazarı Sevilay Yılman "Soruyorum bir yurttaş ve gazeteci olarak… Okan Kurt denilen şahıs hangi vasıfla ve gerekçe ile devletin en itibarlı en yüksekmakama çıkarıldı ve Cumhurbaşkanı'nın karşısına oturtuldu? Lütfen cevap” şeklinde bir tweet atarak tepkisini en sert dile getiren isimlerden olmuştu.

Konular Demet Akalın