Demet Şener'den flaş 'Evlilik' açıklaması!

Yarın sevgilisi Cenk Küpeli ile evlenecek olan eski manken Demet Şener'den flaş açıklamalar...

Demet Şener'den flaş 'Evlilik' açıklaması!

Demet Şener sürpriz gelişmenin ardından Kanal D'de ekrana gelen "2. Sayfa" programının sunucuları ünlü gazeteciler Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'nın sorularını yanıtladı.

"İnat uğruna mı evleniyorsunuz?" sorusuna Demet Şener "Kesinlikle öyle bir şey yok. İnat uğruna evlilik mi olurmuş ne saçma şeyler bunlar" yanıtını verdi.

"Evlilik konusunda eski eşiniz İbrahim Kutluay ile konuştunuz mu?" sorusuna ise "Konuşmadık, konuşmuyoruz. Büyük bir koşuşturmaca içindeyim daha nikah şahitleri bile belli değil" yanıtını verdi.

Demet Şener "Ailenizin bu evliliğe karşı çıktığı doğru mu?" sorusuna "Ailem ve çocuklarım daima yanımda" yanıtını verirken evlilik sözleşmesi yapmayacaklarını, aşk evliliği yaptığını sözlerine ekledi.

Şener "Gelinlik giyecek misiniz?" sorusuna "Elbette giyeceğim" yanıtını verirken; "Hamile misiniz?" sorusuna "Hayır" yanıtını verdi.  "Yeniden anne olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise ünlü isim "Bekleyelim görelim, bunları konuşmayalım bazı şeyler sürpriz olsun" cevabını verdi.