Demet Şener'e 'şort polemiği' soruldu

Ömür Gedik, "İstanbul AVM'lerindeki bazı kızların şortlarının boyu gerçekten ayıp sınırını aşmış durumda" diye attığı tweete gösterilen tepkilerin ardından geri adım atarak hatasını kabul etmişti. Son günlerin konuşulan polemiği Demet Şener'e soruldu.

Demet Şener'e 'şort polemiği' soruldu

Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin" haberine göre Demet Şener ve Cenk Küpeli Bebek'te görüntülendi.

'Şort' polemiği için ne söyledi?

Muhabirin yeni dönemde eşiyle birlikte yapacakları iş projesini sorması üzerine "Gayet iyiyiz. Çalışmalarımız sürüyor. Güzel bir şey yaratıyoruz. Benim de çok alakadar olduğum bir şey. Bir kaç ayımız daha var. Cenk de çok destek ve yardımcı" şeklinde konuştu.

Ömür Gedik'in 'Yerine göre giyinmek diye bir şey var' ifadeleriyle başlattığı 'şort' polemiğinin sorulması üzerine ise Şener, "Muhakkak yerine göre giyinmek diye bir şey var ama ben her zamanların bayanların birbirine destek olmasından taraftarım. Kötü niyetle söylememiştir ama kadına şiddetin yoğun olduğu bir dönemde zamanlama yanlış olmuş sanki. Tam izlemedim, açıklamayı dinleyemedim ama kötü niyet olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Demet Şener'e 'şort polemiği' soruldu

Muhabir ve Demet Şener'in sohbeti esnasında eşi Cenk Küpeli'nin Ömer Kutluay ile birlikte uzaklaşarak utangaç tavırlar sergilemesi dikkatlerden kaçmadı.

Konular Demet Şener