Deniz Kural'dan soluksuz okuyacağınız iki eser

Deniz Kural'ın soluksuz okunan iki eseri, bugünlerde okurların elinden düşmüyor...

Deniz Kural'dan soluksuz okuyacağınız iki eser

Mai MKG - 5789 Birinci Kitap

Eğer bu satırları okuyorsan artık senin için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demektir. İnsanlığın sırrına hoş geldin. “Üstün teknolojiye sahip kıta Büyük Okyanus'a bir gecede gömüldü. Önce alevlere boğuldu, sonra su üzerini örttü.”

Tüm dünya batan kıtayla birlikte olduklarını düşünürken onlar hala gizlice aramızda dolaşmaya devam ediyor.

Hem de yaşlanmadan, kanla beslenerek, üstün tıp ve bilim teknolojilerini kullanarak.

Onlar normal insanlara göre sadece birer efsane; tarih kitaplarında, kitabelerde ya da okyanusun dibindeki büyük tabletlere ölü dillerle kazınmış birer efsaneler.

İnsanlar Muluların aralarında yaşadıklarını, hala daha hayatta olduklarını bilmiyor.

Mai, bu uygarlıkla tanıştı ve ailesinin kadim uygarlığın günümüzde yaşayan bir üyesi olduğunu çok trajik bir şekilde öğrendi.


Deniz Kural'dan soluksuz okuyacağınız iki eser


Mai Yedinci Konsey - İkinci Kitap

Yönetici Aile, benim vicdansızlık olarak adlandırdığım kurallarına sadık kalarak binlerce yıl-dır Muluların hayatta kalmasını sağladı.

Benim ailemin ve diğer dört ailenin yüzlerce yıldır hayatta kalmasını, barış içinde yaşamasını bu katı kurallar ile sağladılar. Şimdi bu katı kural-lardan birkaç iyi insanın hayatı için vazgeçmeyeceklerdi.

Binlerce yıllık tarihlerini ve gelecekte soylarının sürdürülebilirliğini tehli- keye atmayacak, tüm şahitleri ortadan kaldıracaklardı.

Ben Mai, İtbarak'ı öldürmeli ve haini bulmalıyım. Kadim bir uygarlık olan Muluların masumları katletmesini önlemeliyim. Bunun için onlarla savaşmam gerekse bile vazgeçmeyeceğim.

Adaleti cinayet olmuş bir Kral'ın emrinde yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim!


Deniz Kural'dan soluksuz okuyacağınız iki eser - Resim : 2