Derya Uluğ: "Ayrılık acısından 15 kilo verdim"

Şarkıcı Derya Uluğ Youtube'da yayınlanan bir programa konuk oldu.

Derya Uluğ: "Ayrılık acısından 15 kilo verdim"

Kariyeri ve özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, "Hayatının dönüm noktası olan kişi kim?" sorusuna, "Asil" yanıtını verdi.

Uzun süredir kendisi gibi müzisyen olan Asil Gök ile birlikte olan Uluğ, 'evlilik' sorusuna ise, "İlişkiler için kritik olan, sürekli beraber vakit  geçirilen pandemi sürecini ilişkimizde sorunsuz atlattık, atlatmaya devam ediyoruz. Bu süreci birlikte şarkılar üreterek geçiriyoruz. Acelemiz yok mutluyuz" dedi.

Derya Uluğ, "Anne olmak istiyor musun?" sorusuna ise, "Küçük yaştan beri hiç böyle bir hayalim olmadı ama bu yıllar geçtikçe değişen bir düşünceymiş. Ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum" şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı, sosyal medyada kendisine gelen, 'Çok zayıfsın' yorumlarına da yanıt verdi.

Uluğ, "Bazı insanlar zayıflığıma hep takık ama bu benim genetiğimle alakalı, gayet sağlıklıyım. Bir dönem sporu bırakmıştım, çok yemek yiyordum ve aşırı kilo almıştım 40 beden olmuştum. Ben, ben gibi değildim. Sonra 1 ayda 15 kilo verdim. Özel bir diyet falan da yapmadım. Asil ile ayrıldığımız bir dönemdi, aşk acısı çekerken kilolarda gitti" dedi.