Didem Demirkent'ten Dünya çalışanlarına veda: "Çok badireler atlattım, son defa yazıyorum"

Dünya Gazetesi, yaşadığı mali sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiriyor. Çalışanlarına maaş vermekte zorlandığı belirtilen ve çalışanları eve gönderen Dünya Gazetesi satıldı. Didem Demirkent, Dünya çalışanlarına son kez veda etti.

Didem Demirkent'ten Dünya Gazetesi çalışanlarına veda

Zor günler geçiren Dünya gazetesinin, Maslak'taki binasından çıkarılmasının ardından Umut Güner'e devredildiği ortaya çıktı.

Odatv'nin edindiği bilgiye göre Bulls GSYO'nun aracı olduğu satışın arkasındaki asıl isimlerin ise Kemal Akkaya ve Enver Çevik olduğu iddia edildi.

Bulls GSYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Kemal Akkaya 1997 yılında Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Uzman Yardımcısı olarak göreve başlamış 2015 yılına kadar sırasıyla Yatırım Uzmanı, Yatırım Müdür Yardımcısı ve Yatırım Müdürü görevlerinde bulunmuştur.

Sermaye Piyasalarında 20 yılı aşkın deneyimi bulunmakta olup aynı zamanda melek yatırımcı olarak girişim sermayesi alanında da tecrübelidir. Sermaye Piyasası İleri Düzey ve Türev Araçlar lisansı bulunmaktadır. 

Didem Demirkent son kez veda etti.

Dünya Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Didem Demirkent, satış haberlerini doğrulayarak bugün Dünya Gazetesi çalışanlarına son vez veda maili attı.

İşte istegundem.com'un ulaştığı o veda mesajı...


Didem Demirkent'ten Dünya çalışanlarına veda: "Çok badireler atlattım, son defa yazıyorum"


Kaynak: https://www.istegundem.com/haber/didem-demirkent-ten-dunya-calisanlarina-veda-cok-badireler-atlattim-son-defa-yaziyorum/281962