Dilan Polat avukatının elini öpüp "Elini yıkama aynı yeri Engin öpsün" demiş!

Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya katıldığı canlı yayında akıl tutulması yaşayan açıklamalarda bulundu. Dilan Polat'ın görüş zamanı elini öptüğünü söyleyip "Elini yıkama aynı yeri Engin öpsün" dediğini anlattı.

Dilan Polat avukatının elini öpüp "Elini yıkama aynı yeri Engin öpsün" demiş!

Kara para aklama, vergi kaçırma, dolandırıcılık suçlarından tutuklu yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatlığını yapan Hüseyin Kaya, katıldığı Fatih Atik'in "Gündem" isimli canlı yayınında yine şaşkına çeviren açıklamalarda bulundu.

Daha önce kara para aklama sorularını "Sana ne" diyerek yanıtlayan Kaya, bu kez Dilan Polat'ın cezaevinde kendisine söylediklerini anlattı.

HERKES GİBİ HAYAT YAŞADIKLARINI SAVUNDU

Avukat Hüseyin Kaya, "Bunlar story falan paylaşıyor ya, sonra bizim gibi davranıyorlar" diyerek hayatlarının 'herkes gibi' olduğuna dikkat çekmeye çalıştı.

Kaya, Dilan Polat için "Enerjisi azaldı" ifadelerinde bulunurken, Polat çiftinin pişman olduğunu söyledi.

ENGİN POLAT: "KEŞKE ASGARİ ÜCRET DÜZEYİNDE OLSAYDIK"

Avukat Kaya açıklamalarının Engin Polat'ın "Keşke asgari ücret düzeyinde olsaydık da çoluk çocuğumla olabilseydim" dediğini aktardı.

Engin Polat'ın tek kişilik odada kaldığını söyleyen Hüseyin Kaya, Dilan Polat'ın 3 kişilik yerde kaldığını açıkladı.

ENGİN POLAT'IN ALDIĞI GÜLLERİ FEDAKARLIK OLARAK DEĞERLENDİRDİ

Engin Polat'ın fedakar bir erkek olduğunu söyleyen Hüseyin Kaya, gazeteci Fatih Atik'e "Siz karınıza kaç tane gül gönderiyorsunuz?" diye sordu.

"Dilan Polat çocukları konusunda çok zor durumda, ağlıyor" diyen Hüseyin Kaya, Dilan Polat'ın sürekli cezaevinde kalacağını düşündüğünü belirtti. Çocukların psikolojik destek almak için müracaatta bulunduklarını ifade etti.

CEZAEVİNDE ROMANTİZM

"Dilan Hanım ağlıyor, sızlıyor. Ver elini öpeyim dedi. Elini silmeden götür elini Engin de öpsün dedi. Engin de öptü." sözleri karşısında şaşkına dönen Fatih Atik, "Elinizi öptü mü, kucakladı mı?" diyerek gülümsedi.


 


ENGİN POLAT NAMAZA BAŞLADI

Müvekkilinin namaza başladığını da sözlerine ekleyen avukat "Engin namaza başladı, Gogol'un Palto'sunu okuyor. Dilan İnşirah suresini Arapçasından okuyor." dedi.