Dilan Polat'ın Şule'si konuştu: "Milletçe rahatlayın gidiyorum"

Daha önce Polat'ın ceketiyle bir AVM'de görüntülenen yardımcı Şule'nin bu sefer de akrabalarını villaya yerleştirdiği tespit edildi. Olay sonrası villaya baskın yapan polis ekipleri Şule'nin eve yerleştirdiği iki akrabası ile gözaltına alınarak sınır dışı etmişti.

Dilan Polat'ın Şule'si konuştu: "Milletçe rahatlayın gidiyorum"

Takvim Gazetesi'nin haberine göre fenomen olarak tanınan ve lüks yaşantısıyla gündeme gelen Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlamalarla tutuklandı.



Dilan Polat'ın Şule'si konuştu: "Milletçe rahatlayın gidiyorum"


Adliye koridorlarında "Oğlum sana kim bakacak" diye ağlayan Dilan Polat'ın yardımcısı Şule sosyal medya hesabından paylaşım yaparak çocuklara bakmak için eve döndüğünü söylemişti.


Dilan Polat'ın Şule'si konuştu: "Milletçe rahatlayın gidiyorum" - Resim : 2


EVE AKRABALARINI DOLDURMUŞ


Tutuklanan Dilan Polat'ın Özbekistan uyruklu çalışanının, Dilan Polat cezaevine girdikten sonra Özbekistan'dan akrabalarını getirip Dilan Polat'ın evine yerleştirdiği tespit edildi.



Dilan Polat'ın Şule'si konuştu: "Milletçe rahatlayın gidiyorum" - Resim : 3


İKİSİ DE KAÇAK ÇIKTI

Shaklo K. ve Nargiza K. isimli iki kişide Shoklo K.'nın ikamet izninin bittiği, Nargiza K.'nın ise 10 ay önce ülkemize "Turist Vizesi" ile giriş yaptığı ve kaçak durumda olduğu saptandı.

İkili gözaltına alındı.

SINIR DIŞI EDİLDİ

İkilinin sınır dışı işlemleri sonrası Selimpaşa Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilecekleri ifade edilmişti.



Dilan Polat'ın Şule'si konuştu: "Milletçe rahatlayın gidiyorum" - Resim : 4


SINIR DIŞI EDİLEN ŞULE'DEN PİŞKİN AÇIKLAMA: "MİLLETÇE RAHATLAYIN, ALNIMIN AKIYLA MEMLEKETİME GİDİYORUM"


Dilan Polat'ın yardımcısı Şule sınır dışı edildikten sonra "Milletçe rahatlayın. Çok mutluyum çünkü alnımın akıyla memleketime gidiyorum." ifadelerini kullandı.