Direksiyonda 'selfie'ye ceza!..

İzmir'de Bornova ile Alsancak arasında hizmet veren Ahmet Özdeveci isimli dolmuş şoförünün özçekim merakı faciaya davetiye çıkardı.

Direksiyonda 'selfie'ye ceza!..
Yeni Asır'dan Tansu Edip Gökbudak'ın haberine göre şoförün trafiğin ve yolcu yoğunluğunun en fazla olduğu saatlerde seyir esnasında telefonuyla özçekim yapıp sosyal medyada paylaşması tepki çekti.

Kendisini ele verdi

Olay geçtiğimiz gün saat sabah saat 08.30'da trafiğin en yoğun olduğu sıralarda meydana geldi. Evka 3-Alsancak dolmuş hattında çalışan Ahmet Özdeveci, cep telefonuyla özçekim yaptı.

Telefonuyla kendisini çekerken yola bakmak yerine telefonuna bakan Özdeveci, faciaya davetiye çıkardı. Genç şoförün çektiği fotoğrafları an itibariyle facebook'ta paylaşması ve 60 kişi tarafından beğenilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Fotoğraf çekerek sosyal medyaya yükleyen Özdeveci'nin yaptığı bir kural hatası daha ekranlara yansıdı.

Görüntünün arka planına yolcuları alan Özdeveci'nin, yasak olmasına rağmen ayakta balık istifi bir şekilde yolcu taşıdığı görüldü.

Şoförün trafikte yaptığı kural hataları pes dedirtti.

Direksiyon'da selfie ile gelen ceza!..

İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Taner Uğuz ise trafikteyken selfie çeken Evka 3-Alsancak hattında çalışan dolmuş şoförü Ahmet Özdeveci hakkında gerekli cezai işlemin yapılacağını söyledi.

Uğuz, "Yönetim kurulumuz önümüzdeki günlerde toplanıp kararını verecek. Dolmuş şoförü en az 1 ay boyunca bize bağlı minibüslere çalışamayacak. Bunun yanı sıra Ahmet Özdeveci ve onun gibi trafik kurallarına uymadığı belirlenen şoförler eğitimden geçirilecek. Vatandaşlarımız birkaç çürük elma yüzünden dolmuşlardan şüphe duymasın" diye konuştu.

Direksiyonda 'selfie'ye ceza!..