Diyet tarifi veren Yasemin Özilhan ortalığı karıştırdı

Eski dizi oyuncusu Yasemin Özilhan'ın yaptığı bir karışım, sosyal medyayı salladı.

Diyet tarifi veren Yasemin Özilhan ortalığı karıştırdı

Takvim Gazetesi'nin haberine göre vatandaş içerisinde chia, Hindistan cevizi suyu ve spirulina gibi malzemeler olan Yasemin Özilhan'ın içeceğini fazla sosyetik bulunca espriler havada uçuştu.

Daha önce de sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan Yasemin Özilhan'ın 'mint smoothie' diyerek tarifini verdiği karışımda ıspanak, nane, hurma, muz, ananas, salatalık, chia, taze zencefil, Hindistan cevizi suyu, tarçın, spirulina ve buz vardı.

Sosyal medya kullanıcıları sosyetik güzeli verdiği tarife şöyle esprili yorumlar yaptı:

"İçeceğin adı, 'tok, açın halinden ne anlar?' olsun", "Bu tarife göre evimde bulunan tek malzeme buz", "Bu içeceği değil yapmak malzemelerini okumam bile imkansız".


SOSYETİKLER DE ELEŞTİRİ YAPTI

Diyet tarifi veren Yasemin Özilhan ortalığı karıştırdı

Cemiyet hayatının en sağlıklı isimlerinden Mine Kalpakçıoğlu da Özilhan'ın verdiği tarifi eleştirdi: "Sevgili Yasemin, umarım bundan önce yumurta gibi bir peotein yiyip İnsülin'in fırlamasını engellemişindir. Bu smoothie, iyi şeker de olsa, o kadar şekerli ki direk insülini fırlatıp kilo aldırır."

İŞTE MALZEMELER

Mint Smoothie - 2 avuç ıspanak - 10-12 yaprak taze nane - 2 hurma - 1 muz - 1 dilim ananas - 2 yemek kaşığı chia - 1 salatalık - Taze zencefil - 1,5 bardak hindistan cevizi suyu - 
1 tatlı kaşığı tarçın - 1 tatlı kayığı spirulina - 1 avuç buz