Doğal Kozmetik Sektöründe Doğa Aşkıyla Büyüyen Bir Marka: Maya Natural

Son yıllarda hızla yayılmaya başlayan "Doğaya ve doğala dönüş" akımı, içeriğinde pek çok zararlı kimyasal maddeler bulunan kozmetik ve bakım ürünlerine alternatif olarak kişisel bakımına önem veren herkes için önemli hale geldi.

Doğal Kozmetik Sektöründe Doğa Aşkıyla Büyüyen Bir Marka: Maya Natural

Bu doğal akım, dünyanın başka ülkelerinde bir grup bilinçli insanın, doğal olandan uzaklaştıkça ruh ve beden sağlığımızı yitirdiğimizi fark etmesiyle başladı. Bu bilinçli uyanış, ülkemizdeki bilinçli kadınlarımız tarafından da benimsendi.

Aromaterapist Yeşim Güngör ve işletmeci Yasemin Eriman, tam bir kadın dayanışması ve emeğiyle kurdukları Maya Natural markası ile doğal kozmetik sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Yazar ve yaşam koçu Ayşen Baloğlu'nun da katılımıyla daha da güçlenen ekip, giderek genişleyen bir aile olmaya devam ediyor. %100 doğal hammaddeler kullanarak, Türk Kozmetik Kanunu ve yönetmeliklerine uygun, Türkiye Tıbbi Cihaz ve İlaç Kurumu tarafından denetlenen tam kapasiteli Maya Natural üretim tesislerinde doğal kozmetik ürünlerini üreten ekip, "Sağlık ve güzellik en doğal hakkımız" mottosuyla bu yeni trendin en başarılı temsilcilerinden biri. 

Minimum atık ilkesi ile hareket ederek doğal çevremizin korunmasına da katkı sağlayan Maya Natural'in %100 doğal, hiçbir sentetik koku, boya, kimyasal madde içermeyen formülasyonu ile özel laboratuvarlarda üretilmiş doğal kozmetik ürünlerini, doğal taşları, aromatik yağları, doğal sabunları, pandül, buhurdanlık ve daha pekçok doğal ürünü ile henüz tanışmadıysanız web adresini verelim:

http://www.mayanatural.com.tr

Dilerseniz instagramdan da takip edebilir, Maya Natural'in %100 doğal kozmetik ve bakım ürünlerini satın alabilir, değerli yorumlarınızla katkıda bulunabilirsiniz.  

http://www.instagram.com/mayanatural.tr


... VE GÜZEL BİR SÜRPRİZ!

Maya Natural ailesinden Ayşen Baloğlu, SacitAslan.com'da birbirinden yararlı ve ilgi çekici blog yazıları ile haftanın iki günü aramızda olacak.

Şifalı taşlar, evde uygulayabileceğiniz güzellik ve şifa iksirleri, aromatik yağlar, çakralar, koku ve esanslar, antik çağlardaki güzellik ve bakım uygulamaları, doğanın enerjisi, ünlülerin doğal güzellik formülleri ve ruhumuzu aydınlatacak, pozitif duygularımızı canlandıracak olumlamalarla yaşamınıza doğal bir renk, enerji katacak...