Doğukan Medetoğlu'nun "Kalpte Kalanlar" heyecanı

"Kendine Gel" ve "Bunca Zaman" teklileri ile büyük beğeni kazanan Doğukan Medetoğlu; yeni hit adayı "Kalpte Kalanlar"ı dinleyiciyle buluşturmaya hazır.

Doğukan Medetoğlu'nun "Kalpte Kalanlar" heyecanı

İstanbul Üniversitesi Müzikal Tiyatro bölümü ve Marmara Üniversitesi şan bölümü mezunu, söz yazarı, besteci kimliği ve yorumculuğu ile başarılı işlere imza atan Doğukan Medetoğlu; önceki çalışmalarında sözü ve müziği Medetoğlu’na ait olan Bengü & Hakan Altun’un yorumladığı "Sanki" şarkısı, Enbe Orkestrası ile beraber feat. yaptığı sözleri ve müzikleri yine kendisine ait olan ‘’Keman’’ şarkısı ve YouTube da çıktığı hafta rekor dinlenmeye ulaşan "Yorma" şarkısında da Bengü ile beraber düet yaparak oldukça ses getirmiş ve listelerde haftalarca 1 numarada kalmıştı.

‘’Kendine Gel’’ ve 2020 yılının ilk aylarında yayınladığı "Bunca Zaman" teklileri de hala ilgi odağıyken yeni şarkılarını hazırladığını müjdeleyen Doğukan Medetoğlu yeni hit adayı "Kalpte Kalanlar"ı dinleyici ile buluşturmaya hazır.

"Kalpte Kalanlar" isimli şarkının sözü, müziği, yapım ve prodüktörlüğü Doğukan Medetoğlu'na ait. Düzenleme ise başarılı aranjör Çağrı Telkıvıran imzası taşıyor.

"Kalpte Kalanlar" yine aynı şekilde Doğukan Medetoğlu'nun kariyerinin en eğlenceli şarkısı. Şarkı 80lere göz kırpan modern bir altyapı ile hazırlandı.

Video klip Doğukan Medetoğlu yönetmenliğinde, Sun Production Ecem Gündoğdu & Başak Gündoğdu’nun hazırladığı, görüntü yönetmenliğini Eren Yıldız’ın yaptığı profesyonel bir ekiple çekildi.