DUDAK DUDAĞA ÖPÜŞME PLAYBOY TORUN YUSUF AYDIN'I İŞİNDEN Mİ ETTİ? (Özel Haber)

Geçtiğimiz Şubat ayında ünlü oyuncu Tuba Ünsal ile aşk yaşamaya başlayan taze playboy Yusuf Aydın hakķında yeni bir iddia gündeme geldi.

DUDAK DUDAĞA ÖPÜŞME PLAYBOY TORUN YUSUF AYDIN'I İŞİNDEN Mİ ETTİ? (Özel Haber)

İddialara göre Turgut Aydın Holding'te üst düzey finans yöneticiliği yapan taze playboy torun Yusuf Aydın, Bodrum Torba'da oyuncu Tuba Ünsal ile dudak dudağa öpüşürken fotoğrafları basına yansıyınca aile arasında kızılca kıyamet kopmuştu.

DEDEDEN PLAYBOY TORUNA UYARI

Muafazakar kimliği bilinen ünlü işadamı Turgut Aydın'ın torunu olan Yusuf Aydın aileden bu ilişkiyi bitirmesi için sert bir uyarı almıştı. Haberlerin medyaya yansıması sonucu dede Turgut Aydın'ın da torununa sert bir tepki verdiği iddia edilmişti.

SİL BÜTÜN FOTOĞRAFLARI

Aileden ve dededen gelen bu sert uyarı üzerine geçtiğimiz günlerde Yusuf Aydın internet üzerindeki oyuncu Tuba Ünsal ile samimi bir şekilde çekilmiş fotoğraflarını kaldırmak için harekete geçti.

HOLDİNG BÜNYESİNDE YOK YOK

Bünyesinde A101, Memorial, English Home, Aydın Örme, PizzaLazza, Saloon Burger, AYSHIPS, TAFF Yapı gibi şirketler bulunan Turgut Aydın Holding'in PR Şirketleri hemen harekete geçerek Torun Yusuf Aydın'ın haberinin kaldırılması için internet sitelerine reklam vererek fotoğrafları ve haberleri kaldırdıkları kulaktan kulağa yayıldı.

VUKUATLI TORUN ZORDA KALDI

Bu iddialar daha tazeliğini korurken playboy torun Yusuf Aydın hakkında yeni bir iddia magazin kulislerinde dolaşmaya başladı. Can sıkan bu dedikodular ve iddialar üzerine Torun Yusuf Aydın'ın Ünsal ile ilişkisine son vereceği iddia edildi.

AYDIN AİLESİNİN ADI FETÖ İLE ANILDI

Turgut ve Ahmet Yaşar Aydın, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla 16 Ağustos 2016 tarihinde tarihinde A101'e yönelik operasyon sonrasında gözaltına alınmıştı.

Aydınlar 19 Ağustos 2016 tarihinde savcılık sorgularının ardından serbest bırakılmıştı... Aydın'ın serbest bırakılmasının ardından hakkında "FETÖ Borsası" iddiaları çıkmış, para karşılığı serbest bırakıldığı iddia edilmişti.

PLAYBOY TORUN YUSUF AYDIN'IN 
İŞİNE SON MU VERİLDİ ?

Bu olaylar üzerine medyada hiç bir sekilde yer almadıkları dikkat çeken Aydın ailesinin bu suskunluğunu torun Yusuf Aydın bozmuştu. İddialara göre çıkan bu haberlerden dolayı aile, Yusuf Aydın'ın holdingteki görevine son verdi!

***

Özel haber uyarısıyla yayınladığımız haberlerin tüm telif hakları sacitaslan.com'a aittir.

Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.

Kullanan siteler hakkında hukuki haklarımız saklıdır.