Dünya yıldızlarına gönderme!

Başkan Orman: "Gomez giderse Beşiktaş’ı özler. Biz Alman Milli Takımı’ndan forvet almadık. Almanya’ya forvet verdik..."

Dünya yıldızlarına gönderme!
Sabah'ta yer alan habere göre Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mario Gomez ve gelecek planlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Gelecek sezon bu yıldan daha iyi bir takım kuracaklarını söyleyen Orman, kulüpte kalıp kalmayacağı belirsiz olan Gomez'le ilgili ise, "Gomez eğer giderse bizi özler. Biz Alman Milli Takımı'nın forvetini almadık, Alman Milli Takımı'na forvet verdik" yorumunu yaptı.

Bu arada bir dergiye röportaj veren Alman golcü, "Açıkçası kariyerimi, Messi, İbrahimovic, Ronaldo gibi isimlerle değişmek istemem. Hepsi iyi paralar kazanıyorlar ancak Zlatan'ın Paris'te sokağa çıkamadığını biliyorum. Ben Beşiktaş'ta oynayan Mario olmayı tercih ederim" dedi.

FALCAO'YU BEĞENDİ, TORRES'İ İSTİYOR

Gomez'in yerine golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Torres ve Falcao üzerinde yoğunlaştı. Kartal'ın, Gomez'i Türkiye'ye getiren menajer Ahmet Bulut'a Falcao için yetki verdiği öğrenildi. Bulut'un Monaco forması giyen Kolombiyalı futbolcu için Cannes'a giderek görüşmelere başladığı belirtildi. Bu arada Fikret Orman'ın Instagram'da Falcao'nun fotoğrafını beğenmesi Beşiktaşlı taraftarlar arasında heyecan yarattı.
Konular Spor Haberleri