Ebru Polat'tan 'Ferrari' açıklaması!..

Güzel şarkıcı Ebru Polat; özel hayatından en özel sırlara, sanat hayatındaki son gelişmelere kadar her şeye dobra dobra yanıt verdi.

Ebru Polat'tan 'Ferrari' açıklaması!..
Akşam Life'dan Zehra Çengil'in röportajı..

Yeni single çalışmanız raflardaki yerini aldı. Biraz bahsedebilir miyiz?
‘İnat’ bir anda karar verdiğim bir şarkıydı. Çok yeni olmasına rağmen şu an twitter ve facebook’ta herkes benim şarkımı paylaşıyor. DJ İlkan Günüç’le beraber yaptık. Bu yazın en iddialı şarkılarından biri olacak, her yerde çalacak. 

Şarkı seçimlerini neye göre yapıyorsunuz?
Cover şarkıların bana çok yakıştığını düşünüyorum. Biliyorsunuz hep Sezen Aksu şarkılarını söylüyorum. Onun haricinde Serdar Ortaç’ın normal şarkılarını da okuduğum oldu. Onlar da çok güzel sonuç getirmişti. Çocukken hangi şarkıları sevdiysem de tutuyordu. Genelde zevkime güvenirim. Sadece kendime güveniyorum. Pek akıl almıyorum o konuda.

SINGLE ÇIKALI 3 GÜN OLDU BÜTÜN YAZ PROGRAMIM DOLDU

‘İnat’ şarkısında sizi cezbeden neydi?
Aslında benim fikrim değildi. İlkan, bir gün bana geldi, beraber şarkı yapmayı teklif etti. Çok da hoşuma gitti. İyi ki de dinlemişim. Çok da iyi gidiyor şarkı. Neredeyse bütün yazım dolmak üzere. Çıkalı 3 gün oldu ve acayip yayıldı. Gece klüplerinde, arabada… Klipte de çok farklı bir Ebru Polat vardı.

Size cover kraliçesi diyorlar, seviyor musunuz bu lakabı?
Çok seviyorum hem de… Bizim sektörde herkes zaten bir şeyin kraliçesi. Ama çok hoşuma gidiyor gerçekten.

Kliplerinizde de çekiciliğinizle ön plandasınız. Sizce bir sanatçının illa ki çekici olması gerekiyor mu?
Çok önemli. Çünkü beyaz cam güzel kadın seviyor. Mutlaka güzel, seksi, bakımlı olunmalı. İnsanlar güzel şeyleri seyretmeyi severler. Sadece ses yeterli değil. Hepsi bütün bu işin. Show girl olmak lazım. 

BOĞAZLI KAZAKLI FOTOĞRAFIM 30 BİN BEĞENİ ALIYOR

Yorumlarda hep sizin seksiliğinizden bahsediliyor. Siz kendinizi seksi buluyor musunuz?
Her zaman değil. Ama bazen selfie yapıyorum ve bakıyorum ‘bu çok seksi oldu, ben bunu atmayayım’ diyorum. 500 bin kişilik bir facebook sayfam var, boğazlı kazaklı bir resmim bir günde 30 bin beğeni alıyor. Çekici olmak için illa açık olmak gerekmiyor. 

FERRARI NİŞANLIMIN DOLAYISIYLA BENİM

Bir Ferrari’ye bindiniz ve çok konuşuldu. Neydi onun hikayesi?
Biliyorsunuz, nişanlıyım ve evleniyorum yakında. Bazıları Ferrari için kiralık dediler. O benim nişanlımın. Nişanlımın olan da benim oluyor dolayısıyla. Kendimizin diyebilirim.

Ne zaman evleniyorsunuz, tam tarih belli mi?
En kısa zamanda. Belki bir hafta, belki iki haftaya kadar. Ben Milano’da evlenmek istediğim için, bir prosedürü var. Onunla uğraşıyoruz. 5-6 aydır beraberdik. Bizim sektörümüzden değil, olmasın da zaten. Sıkıntılı o işler. 

Aynı sektörde olduğunuzda anlaşması daha mı zor oluyor?
Herkesin bir yoğunluğu oluyor. Bir şarkıcı oyuncuyla birlikte olsa, hayatımız inanılmaz yoğun. İki gün konsere çıkıyorum, sonra stüdyoya bir giriyorsun bir hafta stüdyodan çıkamıyorsun… Aynı yoğunluk paylaşım alanını azaltıyor. Farklı işlerde birbirinize ayak uydurabiliyorsunuz. Kendisi işadamı. İsminin nikâh olduğunda duyulmasını istiyorum. Fanlarım çıldırıyor artık. Kolunda dövmesi var Ebru diye… Kolunu gördük, elini gördük kendisini görmek istiyoruz diyorlar. Aynı yaştayız.

Evlilik kararı almanızın sebebi ne oldu?
Kandırdı beni. Hiç öyle bir niyetim yoktu. Evliliğe sıcak bakan bir insan değildim. En güzel dönemimdeyim, en güzel çağımdayım. Gezmeyi eğlenmeyi seviyorum. Evlendiğiniz zaman hayranlar daha geri planda dururlar… Ama ikna etti işte. Çok ikna edici biri.

ŞARKICI EŞİNİ KISITLAYANLAR ÇOK İLKEL!

Kıskançlık oluyor mu aranızda? Sahne kostümlerinize karışmak falan gibi?
Kıskançlık var tabii… Olmaz mı? Kıyafet konusunda hiç öyle bir şey yok. Biz onları baştan konuştuk. Ben o tür şeyleri çok ilkel buluyorum. Bir kadın içinden geldiği gibi giyinmeli. Şarkıcı kadınların eşlerinin kadınları kıyafet konusunda kısıtlamalarını kendine güvensizlik olarak düşünüyorum. Hepimiz özgür bireyleriz. Evleniyoruz diye boynumuza tasma ya da halka takmıyoruz. Biz birbirini çok kıskanan bir çiftiz. Kıskançlıktan birbirimizi öldüreceğiz.

Çocuk için beklemeyi mi düşünüyorsunuz yoksa evlilikten sonra  hemen doğum yapacak mısınız?
Kısmet tabii ki. Ama ben şahsen çocuğum hemen olsun isterim. Beraber büyüyelim gitsin. Her şey vaktinde güzel. 40’tan sonra çocuk sıkıntılı oluyor.

ÇALIŞMASA AJDA PEKKAN BİLE GERİYE DÜŞER

Müzikal anlamda yeni çalışmalarınız neler olacak?
İnat çok sevildi. Hemen 7-8 şarkılık bir albüme gireceğim. Yazın çalışmalara başlayıp eylül- ekim gibi çıkarırım diye düşünüyorum. Akışa bırakmıyorum ama şanslı bir insanım. Allah’ın bana yardım ettiğine de inanıyorum. Ajda Pekkan yıllardır bu işi yapıyor hâlâ çalışıyor. Sürekli çalışma gerektiriyor bu iş, bitmiyor. Biraz çalışmasa koskoca Ajda Pekkan bile geriye düşer. Bu böyle bir şey. Hayatını adayacaksın.

Sanatçıların aşk ilişkilerini yürütmesi de zor gibi bir düşünce ardır her zaman…
Ben de yürütemiyordum ve umursamıyordum. Bu zamana kadar hangi ilişkimi güzel yürütebilmişim? Normalde ilişkiye önem veren biri değilim. İlk kez bu kadar iyi gidiyor.

OYUNCULUK TEKLİFLERİNİ ARTIK DEĞERLENDİRECEĞİM

Oyunculuk teklifi alıyor musunuz?
Oyunculuk teklifi çok alıyorum. Artık değerlendireceğim. İlk başlarda çok korkuyordum, yapabilir miyim diye. Ama belli bir şeyler oturduktan sonra yapabiliyorsun. Artık şarkıcıların çoğu başladı. Burak Kut, Yeşim Salkım olsun hepsi oynuyor. Sit-com’da oynamamı çok istiyor yapımcılar. Çünkü çok sempatiğimdir ve neşeli bir insanımdır. Çok farklı rollerde olamam. Dram asla oynayamam. Zaten hayatımda drama yer yoktur. Bugün ‘Allah ölüyorum desem’ yarın ayaktayımdır. Bir şeye üzülmem iki gündür. Hemen toparlanırım. Küllerimden doğarım.
Konular Röportaj