Ebru Şahin'i görenler tanıyamadı

Ebru Şahin'in Cedi Osman ile hayatını birleştirdikten sonra yaşamını yurt dışında sürdüreceği söyleniyordu. Şahin iddialara ilk kez yanıt verdi.

Ebru Şahin'i görenler tanıyamadı

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programının haberine göre dün akşam bir yapım şirketinin davetine katılan Ebru Şahin, sorulara içtenlikle yanıt verdi.

"2022 sizin için nasıl geçti?" sorusuna "Geçtiğimiz yıl evlendim. Güzel geçti benim için. Hem özel hayatında hem iş hayatımda çok güzel geçen; çalışmalarımın karşılığını aldığım bir yıl oldu." yanıtını veren Ebru Şahin, bundan böyle yaşamını yurt dışında sürdüreceği haberlerine de yanıt vererek şu ifadeleri kullandı:

"İşimi çok seviyorum. Cedi'de işini çok seviyor. O yüzden kendi içimizde bir denge yaratmaya çalışıyoruz. İşimi bırakmam söz konusu olamaz. Projeye bağlı olarak; gönlümüze yatan işlere bağlı gidip gelme şeklinde olacak gibi görünüyor şimdilik."

İkimizde orta bir denge bulmaya çalışıyoruz açıkçası. İkimizde güzel kariyerleri olan bireyleriz. O yüzden yapacağımız işler konusunda birbirimize danışıyoruz. Ama hiç bir zaman birbirimizin hayatında işimizle ilgili bir engel olmadığımız gibi desteğiz. Baskınlık söz konusu değil. Gayet konuşarak ikimizin de paydalarını göz önüne alarak karar vermeye çalışıyoruz. O anlamda gayet dengeli bir ilişkimiz var diyebilirim."

Şahin, "Eşiniz Cedi, rol aldığınız sahnelere karışır mı?" sorusuna ise "Öyle bir durum söz konusu olamaz. Bu benim işim. O sahne ve karakter neyi gerektiriyorsa yapman gereken şeyi her zaman yaparım. Eşim de buna destek olur. Elbette gönlüme yatan projeleri kendisiyle paylaşıyorum. O da benim mutlu olacağım şeyi her zaman destekler..." yanıtını verdi.

Kıvırcık saçlarıyla tanınan Ebru Şahin'in son görüntüsü herkesi şaşırtırken; 'Estetik mi yaptırdı?' soruları gündeme geldi.

Ebru Şahin'i görenler tanıyamadı

 

Konular Ebru Şahin