Ece Erken: "Benim Şafak'tan daha çok param var!"

Sunucu Ece Erken dün gece yarısı konuk olduğu canlı yayında şaşırtan açıklamalarda bulundu. Erken daha sonra yaptığı açıklamada bu sözlerinden pişmanlığını dile getirdi.

Ece Erken: "Benim Şafak'tan daha çok param var!"

Sosyal medyada bir canlı yayına konuk olan sunucu Ece Erken; eski eşi Serkan Uçar'ın yengesi Güldeniz Hanım ile ilgili "Eski eltimden kurtulamadım. Sahte hesaplardan mı yazmıyor, neler yapıyor... Defolsun gitsin. Allah b...nı versin o kadar söylüyorum. Kocasına mesaj atıp 'Bu kadının benimle derdi nedir?' diye sordum. Ben senin ailenle anılmak istemiyorum. Benim erkek arkadaşım oluyor. Bırak mutlu olayım. Kadın her magazin sayfasının altına yorum yapıyor. Benim şu an adımın anıldığı adamın ayrılmak istediği kadınla kanka olmuş. Her fotoğrafının altına yorum yapıp beğeniyor. İsmi Güldeniz..." ifadelerinde bulundu.

 

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile olan  olaylı aşkına değinen Ece Erken "Ben boşanma davası açmış bir adamla görüştüm. Benden dolayı boşanma davası açılmamış bir olaydı bu. 6-7 tane sevgilisi olmuş adamın. Kadın hiç bir şey dememiş ayrı yaşıyorlar.

Bazı insanlar o kadar beyinsiz ki; ben sanki daha yeni başlamışım bu işe. Benim sanki zengin bir erkekle beraber olmam lazımmış. Bu konuda önce Eymen'in babasına bakacaksınız. Bunu ilk kez söyleyeceğim. Benim Şafak'tan daha çok param var. Çok komik değil mi ya? Bana komik geliyor. Bilmiyorum uzaktan hani 'Ünlü insanlar zengin adamlarla birlikte olur' gibi geliyor. Değil abi öyle bir şey yok!" diye konuştu.

Erken'in açıklamalarına canlı yayın akışlarında yer veren UçanKuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programından Erol Köse'ye mesaj gönderen Ece Erken bu açıklamaları bir cinnet anında yaptığını ve pişman olduğunu ifade etti.

Konular Ece Erken